Hittasmslan Background Image

Syna kreditupplysning - vad det är och deras tjänster

Syna kreditupplysning

Vad är Syna AB?

Syna AB är Sveriges äldsta kreditupplysningsföretag och har varit verksamma i Sverige i över 70 år. Trots att Syna grundades redan 1947 så är företaget mindre än vissa andra storbolag, såsom UC. 

Snarare än att konkurrera storleksmässigt med andra större kreditupplysningsföretag så har familjeföretaget Syna en tydlig ambition – att leverera de bästa kreditupplysningarna på marknaden.

Synas tjänster

Syna erbjuder kreditupplysningar till olika aktörer och företag. Genom Synas abonnemang får de som beställer upplysningarna ta del av fria sökningar på personer, långivare och andra slags verksamheter. 

Likt andra kreditupplysningsföretag, såsom Creditsafe eller Bisnode, så kan Syna användas som ett alternativ till UC – exempelvis på snabblånemarknaden. Dock är detta bara en del av företagets verksamhet. 

Vilka långivare använder Syna AB?

Även om det i dagsläget finns långivare som använder Synas tjänster så specialiserar sig Syna på att hjälpa företag och myndigheter att göra säkrare affärer och få dagsfärsk ekonomisk information.

Med andra ord prioriterar Syna sina kunders integritet, och tillgänglig information om vilka långivare Syna samarbetar med är begränsad. 

Även om exakt antal långivare inte är känt, så är Syna en känd och respekterad aktör inom branschen och har en lång erfarenhet av att erbjuda kreditupplysningstjänster. Det råder alltså inget tvivel om företagets seriositet. 

Områden som Syna specialiserar sig på 

Kommunikation är en viktig del i Synas verksamhet då de strävar efter att göra affärer trygga och enkla genom att erbjuda tillgänglig information om betalningsanmärkningar, skuldsaldo, kreditklassning, limit, ledning med mera.

Företagets plattform, Syna Easy, erbjuder användarna att komma åt och hantera deras tjänster på ett effektivt sätt. Användarna kan logga in, lägga till fler användare, beställa kreditupplysningar och sköta administration genom plattformen.

Källor

Användarkommentarer

  1. Inga kommentarer än!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

scroll up