Sms lån utan inkomst

Det finns flera långivare som erbjuder smslån utan inkomstkrav. Däremot görs alltid någon form kreditupplysning. En kreditupplysning görs alltid för att undersöka dina förutsättningar att betala tillbaka lånet, både för din egen skull och för långivarens säkerhet. Din deklarerade inkomst kommer att visa sig i kreditupplysningen, och kan av olika skäl visa sig vara väldigt låg.

Det gäller tex om du studerar, uppbär sjukersättning eller någon annan ersättning. Det finns också många som inte har en fast anställning utan arbetar med timanställning eller projektanställning. Eller av någon annan anledning inte har ett regelbundet inflöde av lön.

Har du eget företag, eller arbetar på projekt eller under vissa säsonger kan inkomsten bli oregelbunden. Det behöver inte utesluta möjligheten att låna pengar genom smslån.

Glöm inte att smslån är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd. Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.

HittaSMSLån Rekommenderar

Lumify
Meddelandelån
star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

(5)

Ferratum är en enkel, flexibel och smidig långivare. De lyssnar på sina kunder och vi på Hitta SMS lån rekommenderar dem starkt. De erbjuder smslån från 1000 kr till 45 000 kr.

Bästa sms lån för 2020

Sms lån utan krav på inkomst

Större lån, som bolån och andra banklån har ofta krav på fast inkomst. Men det finns lån även för dig som inte har regelbunden inkomst. Så om du har hamnat i en situation där du tillfälligt behöver låna pengar kan ett smslån vara ett alternativ. Istället för krav på fast inkomst kan annat kapital höja din kreditvärdighet.

Långivaren gör en individuell bedömning av din betalningsförmåga för att se den sammanlagda bilden av bland annat: tidigare lön, yrke och utbildning. De kan även väga in kapital bundet i bostad och annan egendom. Det är förstås viktigt för din egen skull att du har möjlighet att klara amorteringarna och lägga upp en plan för hur du ska betala av lånet.

Du som är 18 år och inte har någon inkomst, har också möjlighet att låna pengar genom att ta ett smslån. Det du behöver göra är att hitta en långivare som erhåller ett lån som passar dig och dina förutsättningar. Det görs alltid en kreditupplysning, men kraven på kreditvärdighet kan vara relativt låg.

Även om du inte har någon deklarerad årsinkomst, kan du ha andra ekonomiska tillgångar som gör att du kan godkännas för ett lån. Om du har tex studielån kan det räknas som att du har tillräcklig betalningsförmåga för att bli beviljad ett lån.