Sms lån som beviljar alla

Det finns få sms lån som beviljar alla, och det kan vara svårt att hitta en långivare som beviljar ett lån om din nuvarande ekonomiska situation inte är under kontroll. Det finns emellertid ett flertal alternativ att överväga om du är i akut behov av pengar, samt många långivare med hög beviljandegrad som kan godkänna ditt lån.

Glöm inte att smslån är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd. Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.


 • Över 50 stycken långivare
 • Objektiv bedömning
 • Smslån till lägst kostnad

HittaSMSLån Rekommenderar

Lumify
Lumify
star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

(3.5)

Lumify erbjuder nya kunder 30 dagar räntefritt + 0 kr uppläggningsavgift. Ansök om ett snabbt och effektivt sms lån redan idag!

Långivare som beviljar alla sms lån

 1. Everydayplus

  Månadens rekommendation

  Everydayplus: 1,000 - 25,000 kr

  star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

  (3.5)

  Eff. Ränta

  47 - 99 %

  Betalningsanmärkning

  Betalningsanm.

  Accepteras ej

  UC

  Ja

  Åldersgräns

  20 år

  Löptid

  1 - 60 Mån.

  Belopp: 1,000 kr
  Ränta: 39 %
  Effektiv ränta: 47 - 99 %
  Löptid: 1 - 60 Mån.
  Ålderskrav: 20 år eller äldre
  Utan UC: Nej
  Ansök med BankID: Nej
  Betalningsanmärkningar: Accepteras Ej
  Låneskydd kan tecknas: Nej
  Direktutbetalning: Nej

  Lånexempel

  7 000 kr uttag på 12 månader med 39 % nominell ränta. Vid betalning av minsta beloppet (4 % av totala kapitalskulden eller 200 kronor) samt tillkommande avgifter och räntan varje månad i 11 månader (4525 kr i sista månaden), blir effektiv ränta 63,86 %. Att återbetala: 10 092 kr inkl. alla avgifter. Inkluderade avgifter avser uppläggningsavgift om 395 kr, uttagningsavgift 50 kr samt administrationsavgift om 39 kr.

 2. Loanstep

  Kundernas favorit

  Loanstep: 3,000 - 25,000 kr

  star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

  (3.5)

  Eff. Ränta

  30 - 1177 %

  Betalningsanmärkning

  Betalningsanm.

  Accepteras

  UC

  Nej

  Åldersgräns

  18 år

  Löptid

  5 - 60 Mån.

  Belopp: 3,000 kr
  Ränta: 15.4 - 38.4 %
  Effektiv ränta: 30 - 1177 %
  Löptid: 5 - 60 Mån.
  Ålderskrav: 18 år eller äldre
  Utan UC: Ja
  Ansök med BankID: Ja
  Betalningsanmärkningar: Accepteras
  Låneskydd kan tecknas: Nej
  Direktutbetalning: Nej

  Lånexempel

  Ett lån taget 2021-05-06 med kreditbelopp på 5 500 kr till 38,4 % bunden kreditränta med en återbetalningstid på 5 månader, med fem avbetalningar om ca 1 792 kronor, totalt 3 000 kr förmedlingsavgifter och 60 kronor i aviavgifter, ger en effektiv ränta på totalt 1 051 % och ett sammanlagt belopp om 8 839 kr. Kreditförmedling sker i samarbete med Savelends peer to peer lending.

 3. Lumify

  Lumify: 2,000 - 50,000 kr

  star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

  (3.5)

  Eff. Ränta

  12.87 - 236.5 %

  Betalningsanmärkning

  Betalningsanm.

  Accepteras ej

  UC

  Ja

  Åldersgräns

  18 år

  Löptid

  30 - 365 Dagar

  Belopp: 2,000 kr
  Ränta: 39.5 %
  Effektiv ränta: 12.87 - 236.5 %
  Löptid: 30 - 365 Dagar
  Ålderskrav: 18 år eller äldre
  Utan UC: Nej
  Ansök med BankID: Nej
  Betalningsanmärkningar: Accepteras Ej
  Låneskydd kan tecknas: Nej
  Direktutbetalning: Nej

  Lånexempel

  En kredit på 5 000 kr till 39,5 % ränta med en återbetalningstid på sex månader (med sex återbetalningar om 929,57 kr, 1 381,57 kr, 1 344,65 kr, 1 307,74 kr, 1 270,83 kr samt 1 233,91 kr) och 685 kr i uppläggningsavgift, 685 kr i förlängningsavgift samt 360 kr i aviavgifter ger en effektiv ränta på totalt 125,59 %. Det totala beloppet att återbetala är 7 468,27 kr.

Hur vet man vilket lån som är enklast att få

Långivare kommer se över din ekonomiska situation och ekonomiska historik innan de beviljar ett lån. Hur enkelt det är att få lån varierar från person till person samt situation. Det finns få sms lån som beviljar alla, men sms lån kan fungera som en lösning för många som befinner sig i ett akut behov av pengar. Vidare är ansökningsprocessen enkel och snabb, som tar endast några minuter att göra.

mobile money

Villkoren för att bli beviljad lån är få, men däremot finns alltid en del krav, trots att de är låga, men som måste uppfyllas för att du ska få ett snabblån. Dessa är följande,

 • Minst 18 år gammal
 • Folkbokförd i Sverige
 • Genomföra kreditprövning med goda resultat (ytterst få eller inga betalningsanmärkningar)
 • Inneha svenskt bankkonto
 • Mobilabonnemang registrerat i eget namn
 • Svenskt telefonnummer.
 • Inkomstkrav (privatlån) som avser fast årsinkomst mellan 80-250 000 kronor.

De allra flesta långivare tittar även på, utöver de ovanstående kraven, kundens inkomst samt tidigare betalningsanmärkning. Du får exempelvis inte ha en aktuell skuld hos Kronofogden, men om du har en betalningsanmärkning sedan tidigare brukar det oftast gå att bevilja lånet ändå. Det är värt att veta att din trovärdighet som låntagare ökar ju färre betalningsanmärkningar du har. Detta beror på att en person med flera inkassokrav eller obetalda fakturor, upplevs som slarvig och ansvarslös, enligt långivare. Därför är det viktigt för dig att alltid betala räkningar och fakturor innan förfallodagen, samt ha en stadig inkomst. Ju bättre trovärdighet du har, desto större chans har du att få bättre räntevillkor, då långivare ingår i en mindre risk om det är en större sannolikhet att lånet betalas tillbaka, vilket oftast görs om låntagaren i fråga har uppvisat god ekonomi.

Snabblån är kända för dess få villkor och krav vid utlåning, och de sms lån som beviljar alla ger många i desperat behov en chans att betala en oväntad utgift eller kostnad. Många snabblåneföretag använder sig även av kreditupplysningsföretag såsom Creditsafe och Bisnode, det innebär att du som kund har möjlighet att få lånet utbetalt digitalt, trots att kontoret är stängt. Utbetalningarna sker även någon timme efter att ansökningsprocessen är genomförd. Fördelen med dessa kreditupplysningsföretag är att de gör inga registreringar av betalningsanmärkningar via UC (Upplysningscentralen). Vid ett nytt lån kommer således inte framtida långivare se någon registrering i ditt register.

Vilka långivare godkänner flest lån?

Här på Hitta SMS lån listar vi ett flertal sms lån som beviljar alla och de som passar dig bäst. Det kan vara svårt att bli beviljad lån och det kan vara extra knepigt när du är i stort behov av att låna pengar. På vår lista radar upp ett antal långivare som godkänner lån till alla med högst beviljandegrad. Det är en god idé för dig att leta efter långivarens olika grundkrav och villkor, till exempel om dessa är låga och få så kan det tyda på att de har en hög beviljandegrad och är sms lån som beviljar alla. Dessa låga krav kan bland annat vara lågt inkomstkrav eller lågt krav gällande betalningsanmärkningar.

Finns det sms lån som beviljar alla?

Det kan emellertid vara svårt att hitta sms lån som beviljar alla, men det bästa du kan göra som kund är att ta reda på vilket lån som just du behöver samt jämföra olika lån. Långivare såsom Ferratum och Lumify har historiskt sett haft hög beviljandegrad med låga grundkrav.

Det finns vidare en del risker som är värda att ta hänsyn till, om du har en svag och ostadig ekonomi så är det inte optimalt att belåna dig ytterligare. Det finns en del andra åtgärder att vidta som kan vara till större nytta och värda att reflektera över. Till exempel så kan du överväga gå till en pantbank, och lämna in värdefulla föremål mot en summa pengar. Eller låna pengar av en närstående om du har den möjligheten, liksom försöka minimera utgifter och spara de inkomster du erhåller. Slutligen kan det vara nödvändigt att fundera över din ekonomiska situation och vad som kan ha försatt dig där, för att undvika hamna där igen.

scroll up