Sms lån som beviljar alla

Det finns få sms lån som beviljar alla, och det kan vara svårt att hitta en långivare som beviljar ett lån om din nuvarande ekonomiska situation inte är under kontroll. Det finns emellertid ett flertal alternativ att överväga om du är i akut behov av pengar, samt många långivare med hög beviljandegrad som kan godkänna ditt lån.

Glöm inte att smslån är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd. Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.


 • Över 50 stycken långivare
 • Objektiv bedömning
 • Smslån till lägst kostnad

HittaSMSLån Rekommenderar

Lumify
Meddelandelån
star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

(5)

Meddelandelån är en enkel, flexibel och smidig långivare. De lyssnar på sina kunder och vi på Hitta SMS lån rekommenderar dem starkt. De erbjuder sms lån från 2000 kr till 30 000 kr.

Kreditlån till låg kostnad

 1. Flexlimit

  Månadens rekommendation

  Flexlimit: 5,000 - 20,000 kr

  star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

  (5)

  Eff. Ränta

  58.74 - 98.8 %

  Betalningsanmärkning

  Betalningsanm.

  Accepteras ej

  UC

  Nej

  Åldersgräns

  20 år

  Löptid

  0 - 72 Mån.

  Belopp: 5,000 kr
  Ränta: 39 %
  Effektiv ränta: 58.74 - 98.8 %
  Löptid: 0 - 72 Mån.
  Ålderskrav: 20 år eller äldre
  Utan UC: Ja
  Ansök med BankID: Ja
  Betalningsanmärkningar: Accepteras Ej
  Låneskydd kan tecknas: Nej
  Direktutbetalning: Ja

  Lånexempel

  Lånebeloppet 5 000 kr i 360 dagar (12 månader /delbetalningar). Totalt belopp att betala 7 114,76 kr. Räntekostnad 1 189,36 kr, fast månadsränta 3,25%. Övriga avgifter totalt 920 kr. Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån att ett uttag gjorts om 5 000 kr och där krediten är återbetald på 360 dagar. Nominell årsränta är 39% ,effektiva årsräntan är 98,80%.

 2. Lendo

  Lendo: 10,000 - 600,000 kr

  star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

  (3.5)

  Eff. Ränta

  2.95 - 29.95 %

  Betalningsanmärkning

  Betalningsanm.

  Accepteras

  UC

  Ja

  Åldersgräns

  18 år

  Löptid

  1 - 15 År

  Belopp: 10,000 kr
  Ränta: 2.95 - 29.95 %
  Effektiv ränta: 2.95 - 29.95 %
  Löptid: 1 - 15 År
  Ålderskrav: 18 år eller äldre
  Utan UC: Nej
  Ansök med BankID: Nej
  Betalningsanmärkningar: Accepteras
  Låneskydd kan tecknas: Nej
  Direktutbetalning: Nej

  Lånexempel

  Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 5.56 %. Ett lån på 600 000 kr kostar då 5 677 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 817 408 kr. Ingen start-/aviavgift. 5.42 % nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar).

 3. Zmarta

  Zmarta: 5,000 - 600,000 kr

  star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

  (3.5)

  Eff. Ränta

  2.99 - 33.83 %

  Betalningsanmärkning

  Betalningsanm.

  Accepteras

  UC

  Ja

  Åldersgräns

  18 år

  Löptid

  1 - 20 År

  Belopp: 5,000 kr
  Ränta: 2.95 - 29.5 %
  Effektiv ränta: 2.99 - 33.83 %
  Löptid: 1 - 20 År
  Ålderskrav: 18 år eller äldre
  Utan UC: Nej
  Ansök med BankID: Nej
  Betalningsanmärkningar: Accepteras
  Låneskydd kan tecknas: Nej
  Direktutbetalning: Nej

  Lånexempel

  Annuitetslån 14 år, 600 000:-, rörlig ränta 5.55 % (startavg. 0:- / aviavg. 0:-) ger eff. ränta 5.69 %, tot. belopp 864 306:-, kostnad 5 145:-/mån (168 avbet.).

Hur vet man vilket lån som är enklast att få

Långivare kommer se över din ekonomiska situation och ekonomiska historik innan de beviljar ett lån. Hur enkelt det är att få lån varierar från person till person samt situation. Det finns få sms lån som beviljar alla, men sms lån kan fungera som en lösning för många som befinner sig i ett akut behov av pengar. Vidare är ansökningsprocessen enkel och snabb, som tar endast några minuter att göra.

mobile money

Villkoren för att bli beviljad lån är få, men däremot finns alltid en del krav, trots att de är låga, men som måste uppfyllas för att du ska få ett snabblån. Dessa är följande,

 • Minst 18 år gammal
 • Folkbokförd i Sverige
 • Genomföra kreditprövning med goda resultat (ytterst få eller inga betalningsanmärkningar)
 • Inneha svenskt bankkonto
 • Mobilabonnemang registrerat i eget namn
 • Svenskt telefonnummer.
 • Inkomstkrav (privatlån) som avser fast årsinkomst mellan 80-250 000 kronor.

De allra flesta långivare tittar även på, utöver de ovanstående kraven, kundens inkomst samt tidigare betalningsanmärkning. Du får exempelvis inte ha en aktuell skuld hos Kronofogden, men om du har en betalningsanmärkning sedan tidigare brukar det oftast gå att bevilja lånet ändå. Det är värt att veta att din trovärdighet som låntagare ökar ju färre betalningsanmärkningar du har. Detta beror på att en person med flera inkassokrav eller obetalda fakturor, upplevs som slarvig och ansvarslös, enligt långivare. Därför är det viktigt för dig att alltid betala räkningar och fakturor innan förfallodagen, samt ha en stadig inkomst. Ju bättre trovärdighet du har, desto större chans har du att få bättre räntevillkor, då långivare ingår i en mindre risk om det är en större sannolikhet att lånet betalas tillbaka, vilket oftast görs om låntagaren i fråga har uppvisat god ekonomi.

Snabblån är kända för dess få villkor och krav vid utlåning, och de sms lån som beviljar alla ger många i desperat behov en chans att betala en oväntad utgift eller kostnad. Många snabblåneföretag använder sig även av kreditupplysningsföretag såsom Creditsafe och Bisnode, det innebär att du som kund har möjlighet att få lånet utbetalt digitalt, trots att kontoret är stängt. Utbetalningarna sker även någon timme efter att ansökningsprocessen är genomförd. Fördelen med dessa kreditupplysningsföretag är att de gör inga registreringar av betalningsanmärkningar via UC (Upplysningscentralen). Vid ett nytt lån kommer således inte framtida långivare se någon registrering i ditt register.

Vilka långivare godkänner flest lån?

Här på Hitta SMS lån listar vi ett flertal sms lån som beviljar alla och de som passar dig bäst. Det kan vara svårt att bli beviljad lån och det kan vara extra knepigt när du är i stort behov av att låna pengar. På vår lista radar upp ett antal långivare som godkänner lån till alla med högst beviljandegrad. Det är en god idé för dig att leta efter långivarens olika grundkrav och villkor, till exempel om dessa är låga och få så kan det tyda på att de har en hög beviljandegrad och är sms lån som beviljar alla. Dessa låga krav kan bland annat vara lågt inkomstkrav eller lågt krav gällande betalningsanmärkningar.

Finns det sms lån som beviljar alla?

Det kan emellertid vara svårt att hitta sms lån som beviljar alla, men det bästa du kan göra som kund är att ta reda på vilket lån som just du behöver samt jämföra olika lån. Långivare såsom Ferratum och Lumify har historiskt sett haft hög beviljandegrad med låga grundkrav.

Det finns vidare en del risker som är värda att ta hänsyn till, om du har en svag och ostadig ekonomi så är det inte optimalt att belåna dig ytterligare. Det finns en del andra åtgärder att vidta som kan vara till större nytta och värda att reflektera över. Till exempel så kan du överväga gå till en pantbank, och lämna in värdefulla föremål mot en summa pengar. Eller låna pengar av en närstående om du har den möjligheten, liksom försöka minimera utgifter och spara de inkomster du erhåller. Slutligen kan det vara nödvändigt att fundera över din ekonomiska situation och vad som kan ha försatt dig där, för att undvika hamna där igen.

scroll up