Smslån utbetalning dygnet runt

Det finns idag ett stort utbud av långivare som erbjuder sms lån dygnet runt och inbetalda pengar direkt på kontot dygnet runt. Det främsta sättet att låna pengar på är att använda sig utav olika onlinekredit samt ansöka om kreditlån. Därefter får du ett lån på dagen som du har tillgång till ditt sms lån dygnet runt, och även röda dagar. De långivare som erbjuder smslån med utbetalning dygnet runt är det optimala sättet då du snabbt får de pengar du behöver. Du kan således alltid logga in på din kontokredit för att överföra pengarna till ett privat bankkonto.

Glöm inte att smslån är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd. Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.


 • Över 50 stycken långivare
 • Objektiv bedömning
 • Smslån till lägst kostnad

HittaSMSLån Rekommenderar

Lumify
Lumify
star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

(3.5)

Lumify erbjuder nya kunder 30 dagar räntefritt + 0 kr uppläggningsavgift. Ansök om ett snabbt och effektivt sms lån redan idag!

Lån på dagen

 1. Lumify

  Månadens rekommendation

  Lumify: 2,000 - 50,000 kr

  star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

  (3.5)

  Eff. Ränta

  12.87 - 236.5 %

  Betalningsanmärkning

  Betalningsanm.

  Accepteras ej

  UC

  Ja

  Åldersgräns

  18 år

  Löptid

  30 - 365 Dagar

  Belopp: 2,000 kr
  Ränta: 39.5 %
  Effektiv ränta: 12.87 - 236.5 %
  Löptid: 30 - 365 Dagar
  Ålderskrav: 18 år eller äldre
  Utan UC: Nej
  Ansök med BankID: Nej
  Betalningsanmärkningar: Accepteras Ej
  Låneskydd kan tecknas: Nej
  Direktutbetalning: Nej

  Lånexempel

  En kredit på 5 000 kr till 39,5 % ränta med en återbetalningstid på sex månader (med sex återbetalningar om 929,57 kr, 1 381,57 kr, 1 344,65 kr, 1 307,74 kr, 1 270,83 kr samt 1 233,91 kr) och 685 kr i uppläggningsavgift, 685 kr i förlängningsavgift samt 360 kr i aviavgifter ger en effektiv ränta på totalt 125,59 %. Det totala beloppet att återbetala är 7 468,27 kr.

 2. Northmill

  Kundernas favorit

  Northmill: 1,000 - 50,000 kr

  star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

  (3.5)

  Eff. Ränta

  6.7 - 25.6 %

  Betalningsanmärkning

  Betalningsanm.

  Accepteras

  UC

  Ja

  Åldersgräns

  18 år

  Löptid

  5 - 72 Mån.

  Belopp: 1,000 kr
  Ränta: 4.9 - 19.9 %
  Effektiv ränta: 6.7 - 25.6 %
  Löptid: 5 - 72 Mån.
  Ålderskrav: 18 år eller äldre
  Utan UC: Nej
  Ansök med BankID: Nej
  Betalningsanmärkningar: Accepteras
  Låneskydd kan tecknas: Nej
  Direktutbetalning: Nej

  Lånexempel

  Vid kredit om 50 000 kr till 12,9 % årsränta (rörlig) under ett år med 12 återbetalningar, en uttagsavgift om 195 kr samt en administrativ månadsavgift om 19 kr blir totalt belopp att återbetala 53 999 kr (4 500 kr per månad) och den effektiva räntan 15,4 %.

 3. Brixo

  Brixo: 3,000 - 30,000 kr

  star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

  (3.5)

  Eff. Ränta

  29.3 %

  Betalningsanmärkning

  Betalningsanm.

  Accepteras

  UC

  Nej

  Åldersgräns

  18 år

  Löptid

  1 - 180 Mån.

  Belopp: 3,000 kr
  Ränta: 25.95 %
  Effektiv ränta: 29.3 %
  Löptid: 1 - 180 Mån.
  Ålderskrav: 18 år eller äldre
  Utan UC: Ja
  Ansök med BankID: Ja
  Betalningsanmärkningar: Accepteras
  Låneskydd kan tecknas: Ja
  Direktutbetalning: Ja

  Lånexempel

  Ett lån på 20 000 kronor till 25,95% bunden ränta som återbetalas under 12 månader med 12 avbetalningar om 1 910 kronor, 0 kr i uppläggningsavgift samt 0 kronor i aviavgift ger en effektiv ränta på totalt 29,3%. Totalt att återbetala blir 22 920 kronor.

Hur fungerar lån dygnet runt

Det som utmärker onlinekredit är att du endast blir betalningsansvarig för den summan du har fört över till bankkontot. Pengarna på online krediten räknas alltså inte som ett lån förrän du har överfört pengarna till ett privat konto. Du kan använda pengarna och överföra dem dygnet runt, du har tillgång till pengarna när som på dagen vilket är väldigt smidigt och effektivt. Här på Hitta SMS lån listar vi samtliga långivare som har öppet dygnet runt och erbjuder pengar direkt på kontot dygnet runt. I din ansökan är det tydligt att det framkommer att du önskar ett smslån med utbetalning dygnet runt och vilket typ av lån du är ute efter.

mobile money

Smslån utbetalning dygnet runt och under natten

För dig som kund går det att låna pengar dygnet runt, det vill säga även under nattetid samt även få utbetalning dygnet runt. Tidigare har villkoren varit att det går att ta lån på dagen men idag har villkoren utvecklats för att vara hjälpsamt i samtliga situationer, alltså dygnet runt.

Här kan du läsa mer om pengar direkt på kontot dygnet runt

Sms lån med helgutbetalning dygnet runt

Det kan finnas öppettider hos en del långivare, som låntagare är det ditt ansvar att se vad som gäller för din långivare. I många fall gäller även följande, du måste ha samma bank som din långivare för annars betalas pengarna ut första vardagen. Följande gäller,

 • Långivaren har öppet under helger
 • Långivaren och låntagare har samma bank
 • Långivaren använder sig utav Trustly (tillhandahåller betalningslösningar)
 • Ansökan görs via BankID

Låna pengar med utbetalning dygnet runt

Villkoren för smslån har förbättrats enormt idag, med en större marknad och utbud har konkurrensen lett till bättre villkor och fördelar för kunderna. En av dessa är att räntevillkoren blivit bättre liksom avgifterna. Något annat som har underlättat mycket för låntagare är tillgången av lån på dagen med inbetalda pengar direkt på kontot dygnet runt. Smslån kan vara en god lösning om du i övrigt har en god ekonomi, men råkat ut för en oförutsedd kostnad eller utgift och behöver pengar direkt.

När används ett sms lån som kan betalas ut när som helst på dagen?

Andra exempel på situationer som kräver snabba smslån utbetalning dygnet runt kan vara när du måste eller vill göra ett inköp som du inte har kontanta pengar till idag. Det kan avse ett bröllop, resa, klädesplagg eller liknande. De allra flesta människor kan hamna i oförutsedda och ekonomiskt svåra situationer, då kan snabblån kan fungera som en räddare om du befinner dig i en knepig situation. Detta förutsätter emellertid att att du i övrigt har en god och stabil ekonomi samt planerar väl ditt lånande. Många snabblåneföretag erbjuder även lånebelopp från 1000 - 50 000 kronor med oftast kortare återbetalningstid. Det vanligaste lånesättet är att ta ett lån på dagen för att sedan få pengar direkt på kontot dygnet runt, det går emellertid att låna på kvällen eller natten också då det sköts digitalt.

Vad krävs för att få ansöka om snabblån med utbetalning dygnet runt?

Snabblån skiljer sig en hel del från andra mer “traditionella” låneformer, smslån och liknande har blivit väldigt populärt på marknaden. Idag gå det exempelvis att ansöka om snabblån utan inkomst och det går även bra att ansöka om lån trots att en betalningsanmärkning möjligen föreligger. Vidare finns en del krav som långivare måste godkänna för att bevilja lån, dessa är oftast väldigt få men brukar vara följande,

 • Låntagaren måste vara minst 18 år gammal
 • Låntagaren måste vara folkbokförd i Sverige
 • Det måste finnas ett abonnemang i låntagarens egna namn
 • Äga ett aktivt bankkonto
 • Fast taxerad inkomst
 • Det får inte föreligga några aktuella skulder

Varför betalar så få långivare ut pengar på natten?

Förut fanns det ingen långivare som erbjöd utbetalning dygnet runt eller direkt, det gick emellertid att göra en ansökan men utbetalningen kom inte på bankkontot förrän nästa förmiddag. Detta berodde på att det inte fanns någon arbetande anställd som kunde handlägga lånet under nattetid. Men nu finns det sms lån med direkt utbetalning natt.

Jämför innan du lånar med utbetalning dygnet runt

Det är viktigt att ha i åtanke att snabblån liksom andra lån måste betalas tillbaka. Snabblån har kortare löptid och ofta högre räntor, detta beror på att långivare behöver någon form av säkerhet då de ingår i ett riskfyllt avtal när de lånar ut pengar till låga krav. Det är vidare viktigt för som kund att engagera dig i lånets karaktär och vilket lån som passar dig bäst. Detta kan du med enkelhet göra här hos oss på Hitta SMS lån.

Sms lån utan UC direkt utbetalning dygnet runt

Ännu går det inte att ta ett sms lån utan UC direkt utbetalning dygnet runt. Däremot beviljar de flesta snabblåneföretagen låntagare med betalningsanmärkningar och går ej via UC när de beviljar ett sms lån. De kan istället använda sig utav kreditupplysningsföretag såsom Creditsafe eller Bisnode. Dessa erbjuder direkt utbetalning och påverkar inte din kreditvärdighet över huvudtaget.

scroll up