Vi jämför snabblån för 2022

Att välja snabblån kan kännas jobbigt när det finns en djungel av olika långivare. Med vårt verktyg kan du snabbt få en överblick över alla långivare och den totala kostnaden för snabblånet. Hitta SMS lån jämför snabblån mellan 500 kronor till över 60 000 kronor hos 44 olika snabblån företag. Välj önskat belopp och löptid på ditt snabblån. Därefter får du en överskådlig bild över den totala kostnaden på ditt snabblån.

Vidare ser du vilken åldersgräns långivaren har som krav på dig som lånar samt om de använder UC eller inte.

Glöm inte att snabblån är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd. Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.

HittaSMSLån Rekommenderar

Lumify
Lumify
star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

(3.5)

Lumify erbjuder nya kunder 30 dagar räntefritt + 0 kr uppläggningsavgift. Ansök om ett snabbt och effektivt sms lån redan idag!

Snabblån till lägst kostnad för 2022

 1. Lumify

  Månadens rekommendation

  Lumify: 2,000 - 50,000 kr

  star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

  (3.5)

  Eff. Ränta

  12.87 - 236.5 %

  Betalningsanmärkning

  Betalningsanm.

  Accepteras ej

  UC

  Ja

  Åldersgräns

  18 år

  Löptid

  30 - 365 Dagar

  Belopp: 2,000 kr
  Ränta: 39.5 %
  Effektiv ränta: 12.87 - 236.5 %
  Löptid: 30 - 365 Dagar
  Ålderskrav: 18 år eller äldre
  Utan UC: Nej
  Ansök med BankID: Nej
  Betalningsanmärkningar: Accepteras Ej
  Låneskydd kan tecknas: Nej
  Direktutbetalning: Nej

  Lånexempel

  En kredit på 5 000 kr till 39,5 % ränta med en återbetalningstid på sex månader (med sex återbetalningar om 929,57 kr, 1 381,57 kr, 1 344,65 kr, 1 307,74 kr, 1 270,83 kr samt 1 233,91 kr) och 685 kr i uppläggningsavgift, 685 kr i förlängningsavgift samt 360 kr i aviavgifter ger en effektiv ränta på totalt 125,59 %. Det totala beloppet att återbetala är 7 468,27 kr.

 2. Northmill

  Kundernas favorit

  Northmill: 1,000 - 50,000 kr

  star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

  (3.5)

  Eff. Ränta

  6.7 - 25.6 %

  Betalningsanmärkning

  Betalningsanm.

  Accepteras

  UC

  Ja

  Åldersgräns

  18 år

  Löptid

  5 - 72 Mån.

  Belopp: 1,000 kr
  Ränta: 4.9 - 19.9 %
  Effektiv ränta: 6.7 - 25.6 %
  Löptid: 5 - 72 Mån.
  Ålderskrav: 18 år eller äldre
  Utan UC: Nej
  Ansök med BankID: Nej
  Betalningsanmärkningar: Accepteras
  Låneskydd kan tecknas: Nej
  Direktutbetalning: Nej

  Lånexempel

  Vid kredit om 50 000 kr till 12,9 % årsränta (rörlig) under ett år med 12 återbetalningar, en uttagsavgift om 195 kr samt en administrativ månadsavgift om 19 kr blir totalt belopp att återbetala 53 999 kr (4 500 kr per månad) och den effektiva räntan 15,4 %.

 3. Brixo

  Brixo: 3,000 - 30,000 kr

  star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

  (3.5)

  Eff. Ränta

  29.3 %

  Betalningsanmärkning

  Betalningsanm.

  Accepteras

  UC

  Nej

  Åldersgräns

  18 år

  Löptid

  1 - 180 Mån.

  Belopp: 3,000 kr
  Ränta: 25.95 %
  Effektiv ränta: 29.3 %
  Löptid: 1 - 180 Mån.
  Ålderskrav: 18 år eller äldre
  Utan UC: Ja
  Ansök med BankID: Ja
  Betalningsanmärkningar: Accepteras
  Låneskydd kan tecknas: Ja
  Direktutbetalning: Ja

  Lånexempel

  Ett lån på 20 000 kronor till 25,95% bunden ränta som återbetalas under 12 månader med 12 avbetalningar om 1 910 kronor, 0 kr i uppläggningsavgift samt 0 kronor i aviavgift ger en effektiv ränta på totalt 29,3%. Totalt att återbetala blir 22 920 kronor.

Att hitta snabblån har aldrig varit enklare

Vi på Hitta SMS lån har tagit fram ett verktyg som möjliggör att du kan skanna marknaden helt utan mellan händer och krav på dig. För de flesta konsumenter är det vanligt att de använder sig av låneförmedlare så som Lendo, Zmarta med fler. Dessa företag är utan tvekan oerhört bra och erbjuder en tjänst många anser vara bra.

Något många missar med dessa företag som ska hjälpa dig hitta den bästa räntan och därmed lånet med lägst kostnad. Är att dessa företag måste också tjäna pengar, vilket innebär att de fungerar som en mellan hand, mellan dig och långivaren.

Med vårt verktyg kan du nu även eliminera detta. Vårt verktyg för snabblån kostar dig inget att använda, vidare kan du skanna av marknaden utan att lämna dina privata uppgifter. Det görs alltså ingen kreditupplysning när du jämför långivarna som det vanligtvis görs om du använder en annan typ av låneförmedlare.

Letar du efter snabblån har du hittat rätt. Använd verktyget för att filtrera lånebelopp, UC eller ej, om långivaren accepterar betalningsanmärkningar eller inte, och slutligen om du kräver direkt utbetalning eller inte.

Skulle du behöva ytterligare assistans kan ni alltid maila oss på alexander@tribusoft.se

snabblån

Snabblån med betalningsanmärkning

Om du letar efter snabblån trots betalningsanmärkning har du hittat rätt. Nedan redogör vi för vad som krävs för att du ska göra en lyckad låneansökning trots din anmärkning.

Du ser även vårt urval på de långivare som godkänner flest ansökningar med betalningsanmärkningar.

Vilka krav ställer långivaren på dig?

Nedan finner du de vanligaste kraven som ställs på dig som söker ett snabblån med betalningsanmärkning. När det kommer till att låna pengar, framför allt för dessa snabblån är betalningsanmärkningar endast en faktor av många som snabblån-företagen kollar på när de beslutar om du är berättigad ett lån. Detta är goda nyheter för den som har en betalningsanmärkning.

När bedömningen görs tar de hänsyn till antalet betalningsanmärkningar mot dig disponibla inkomst och dina utgifter.

 1. Långivaren vill hela tiden försäkra sig om att du kan betala tillbaka de lånade pengarna plus ränta. Långivarna kollar därför på din totala inkomst. Har du en högre inkomst ökar chansen att de accepterar dig som låntagare.
 2. Viktigt att notera är att många gånger kan långivaren godkänna dig som låntagare fast till ett lägre lån än du initialt ansökt om. Låt säga att du söker lån för 8000 kr, men långivaren kan endast godkänna 3000 kr då du har flera betalningsanmärkningar. Återigen, de vill försäkra sig om att du kan betala tillbaka.
 3. Viktigt att vet är att du inte får ha några skulder hos kronofogden. Enligt lag får smslångivare inte bevilja lån till människor som har en stående skuld hos kronofogden. De ända som kan bevilja ett så kallat ”omstartslån” är storbankerna.
 4. Alla långivare har givetvis en intern gräns på hur många betalningsanmärkningar de kan acceptera. Många använder sig också av hur nära i tiden dina anmärkningar har erhållits. Vissa går efter halvårs mått, där de alltså kan acceptera ett lån om betalningsanmärkningen är äldre än sex månader. Återigen gör de allra flesta långivare en helhetsbedömning där de ser på din betalningsförmåga.
 5. Slutligen kan vissa långivare kräva att du uppfyllt en viss ålder om du ska kvalificera dig för ett sms lån med betalningsanmärkning.

Vad krävs för att åka på en betalningsanmärkning?

Det kan vara en god idé att belysa hur en faktiskt får en betalningsanmärkning för att undvika dem i framtiden om du redan har en eller fler.

 1. Du har en räkning som inte blivit betald och hamnat hos Kronofogden.
 2. Du har inte betalt ditt lån.
 3. Ett företag eller privatperson har begärt ett betalningsföreläggande, vilket innebär att kronofogden tar över ärendet för att driva in skulden.
 4. En av de lite vanligare faktorerna kan faktiskt vara att du inte skött ditt bankkonto. Det har blivit övertrasserat flera gånger.

När försvinner en betalningsanmärkning?

För privatpersoner försvinner betalningsanmärkningen efter tre år att du först erhållit den.
För företag försvinner betalningsanmärkningen efter fem år vanligtvis.

Är det skillnad på betalnings ovilja eller betalningsoförmåga?

Korta svaret är nej. I slutändan blir resultatet det samma.

Däremot kan vi ställa oss frågan om företag faktiskt ska ge ut lån till en person som redan har betalningsanmärkningar eller inte. Vi på Hitta SMS lån brukar tala ur två perspektiv.

Det första handlar om personen i fråga har åkt på en betalningsanmärkning för att den vägrat betala för en räkning som den trott sig vara felaktig. Vi brukar göra följande exempel:

Låt säga att ett par bor ihop och ena har råkat beställa hem en produkt utan att riktigt veta om det. Fakturan kommer och ingen vet varför de har erhållit fakturan. De kanske till och med kommunicerar dåligt och personen som sköter räkningarna inte bryr sig om fakturan och låter tiden gå. Om det nu dröjer så pass länge att de hinner få en betalningsanmärkning för att de missförstått vad de råkat köpa och därefter betalar fakturan.

I detta exempel säger inte den betalningsanmärkningen mycket, då parets ekonomi kan vara väldigt bra. Skulle nu dessa två ett par månader senare vilja ta ut ett lån, och blivit nekad för en anmärkning som uppstått av ren betalnings ovilja. Hade långivaren gått miste om en bra affär och paret hade kunnat låna pengar till det ändamål de lånat för.

Givetvis om betalningsanmärkningen kommit av att personen ifråga har skulder upp till öronen. Ska de inte bli beviljad ytterligare lån.

Det vi försöker belysa är att en noggrann granskning bör göras innan någon blir nekad eller godkänd för ett snabblån.

Snabblån med anmärkningar

Nedan finner ni våra favoriter som erbjuder snabblån med anmärkningar.

 • Ferratum

  Ferratum

  Ferratum är förmodligen Sveriges mest populära långivare vad gäller mindre lån. Detta är för att de inte använder sig av UC eller tar hänsyn till anmärkningar. Vidare erbjuder de en av de bästa kundupplevelserna av alla våra samarbetspartners.

 • Loanstep

  Loanstep

  Loanstep erbjuder också snabblån med betalningsanmärkning. Precis som Ferratum använder de sig inte av UC utan av Creditsafe. Vidare kan det vara bra att veta att Loanstep erbjuder kraftiga rabatter om du betalar tillbaka ditt lån snabbare än överenskommet. Därför kan de även vara bland de billigaste snabblånen du kan ta.

 • Monetti

  Monetti

  Monetti är också en långivare som erbjuder lån med anmärkningar, dock med något mindre belopp. De erbjuder lånebelopp omkring 2000 kr – 20 000 kr. Huvudsaken är att du kan ansöka om lån hos dem utan att de tar en kreditupplysning hos Upplysnings Centralen och accepterar anmärkningar.

 • Vad är ett snabblån?

  Ett snabblån är egentligen en benämning på sms-lån, mikrolån, telefonlån, internetlån eller korttidskredit.

  Det som kännetecknar ett snabblån är följande;

  • Lån på låga belopp, ofta mellan 500-15000 kr.
  • De beviljas och betalas ut snabbare än vanliga traditionella lån.
  • Vanligtvis ska de betalas tillbaka inom en månad.

  Viktigt att veta är att avgifterna och den effektiva räntan på dessa lån är betydligt högre än ett bostadslån till exempel. Vill du läsa mer om snabblån kan du göra det på lånakuten.com.

  snabblån

  Snabblån utan ränta

  Räntefritt snabblån finns det en del snabblån-företag som ger ut. Nedan kan ni se vår lista på de långivarna som ger ut snabblån utan ränta. Kort på fem stycken.

  Det uppstår situationer där pengar kan behövas snabbt. Varför inte ta ett snabblån utan ränta? Om du ändå behöver låna pengar snabbt är det ett bra sätt att minska den totala kostnaden att hitta en långivare som ger ut lån utan ränta. Hur detta är möjligt är följaktligen för att snabblån-företagen brukar endast erbjuda det första lånet hos dem räntefritt. Detta för att värva dig som kund för att senare kunna ta ut ränta på ditt nästa lån.

  Ångerrätt för snabblån

  Vanligt är att snabblån-företagen erbjuder dig en räntefri period under de 14 första dagarna. Det kan verka generöst att en långivare erbjuder en räntefri period under två veckor, men faktum är att du som låntagare alltid har rätt till en sådan räntefri period. Enligt konsumentkreditlagen 21§ har du som konsument alltid en ångerrätt som löper i 14 dagar efter att du tecknade lånet. Detta innebär att om du av någon anledning vill häva ditt köp blir du endast skyldig att betala tillbaka lånet exklusive räntan och avgifter.

  Gratis snabblån

  Finns det snabblån som är helt gratis?

  Svaret på den frågan är ja. Det finns gratis snabblån.

  Loanstep som vi skrivit en del om erbjuder lån upp till 25 000 kr gratis i 14 dagar. Det innebär alltså att lånet är gratis i 14 dagar, därefter tillkommer en ränta.

  Vidare erbjuder de även så kallade P2P lån utan ränta och avgifter.

  Vad är ett P2P lån undrar du?

  P2P står för ”peer to peer” vilket egentligen innebär att privatpersoner finansierar varandras lån. Detta råkar vara det snabbaste växande finansieringssättet 2022. Detta erbjuder Loanstep.

  Snabblån med direkt utbetalning

  När du söker efter ett snabblån vill du inte bara att din ansökan ska handläggas snabbt utan du vill också att utbetalningen sker direkt. I dagsläget finns flertalet långivare som förstått att kunderna är ute efter snabba utbetalningar och har därför anslutit sig till de vanligaste bankerna SEB, Handelsbanken, Nordea, Swedbank och Danske Bank som för att kunna uppfylla behovet att låna pengar direkt.

  Så gör du för att få pengarna direkt:

  • Tillgång till bankkonto hos samma bank som långivaren du vill låna hos.
  • Ha BankID aktiverat i mobil, dator eller kort.
  • Låneansökan sker och godkänns under långivarens öppettider om inget annat anges (en del har även helgöppet).
  • Bland privatlånen kan lånet behöva godkännas före en viss tid (oftast innan kl. 13:30) om pengarna ska hinna landa på kontot samma dag.
 • Ferratum

  Ferratum

  Ferratum är en av de populäraste företagen som erbjuder snabblån. De erbjuder lån utan uc och accepterar betalningsanmärkningar. Detta bidrar till att de är ett populärt val bland låntagare. De erbjuder snabblån med svar direkt. De har ett avancerat system som kan på enbart ett fåtal minuter avgöra om du kan snabblåna hos dem. Hela 98 procent av alla med ra kredithistorik blir godkända för ett lån med utbetalning som sker direkt.

 • Mobillån

  Mobillån

  Mobilån erbjuder även snabblån med svar direkt, men inte på det traditionella viset. De erbjuder en kontokredit som du kan välja att nyttja eller inte. Det fungerar på så vis om att du ansöker om en kontokredit upp till 25 000 kr. Därefter väljer du om du vill nyttja 1000 kr, 4000 kr eller 17 000 kr. Det är alltså helt upp till dig.

 • Loanstep

  Loanstep

  Loanstep erbjuder lån där pengarna betalas ut direkt samma dag som du ansöker om du ansöker innan kl 12:00. Ansökningen sker direkt på deras webbplats med BankID. Därefter får du ett preliminärt besked direkt. Godkänns din ansökan kommer dina pengar betalas ut direkt.

 • SMSPengar

  Smspengar

  Smspengar erbjuder snabblån med direktutbetalning. Här har du som låntagare att erhålla din utbetalning alla dagar i veckan oavsett tid. Vidare erhåller hela 95 procent av deras kunder en direktutbetalning. Med deras verktyg kan du välja vilken bank du har och se vilken tid dina pengar betalas ut.

 • Snabblån utan inkomst

  Om du undrar om det är möjligt att ta ett snabblån utan inkomst är svaret ja. Det finns en del långivare som ger ut snabblån utan att du behöver ha någon inkomst. Nedan finner du de långivare som accepterar snabblån trots att du inte har någon fast anställning.

  Hur fungerar det?

  Snabblånen som du kan låna utan någon inkomst är belopp som är lägre än 50,000 kr vanligtvis. Processen brukar se ut på följande vis.

  • Långivaren tar dina uppgifter.
  • Långivaren gör en intern kreditprövning.
  • De kollar på din generella ekonomi

  Därefter beslutar de om du är berättigad till ett snabblån utan inkomst eller inte.

  Snabblån utan fast inkomst

  Att ta ett snabblån utan fast inkomst: Är det verkligen bra?

  Att snabblåna kan vara ett bra verktyg i somliga situationer, däremot ska du som funderar på att ta ett snabblån fundera om det verkligen kommer gynna din ekonomi eller inte. Precis som med alla lån kan det gå illa till om du riskerar att inte kunna betala tillbaka ditt lån.

  Då riskerar du att få dyra betalningspåminnelser och därefter kronofogden. Därför uppmanar vi er till att verkligen vara säker på att du kan betala tillbaka ditt snabblån om du inte har en fast inkomst.

  Snabblån med helgutbetalning

  Här listar vi 5 långivare som erbjuder snabblån med helgutbetalning. Detta är en fantastisk möjlighet dessa långivare erbjuder för den som behöver pengarna direkt under helgen. För att låna på helgen krävs det att du väljer en långivare nedan som har samma bankkonto som du själv har. Därefter ser du till att ansöka under snabblån företagets öppettider.

 • lumify - snabblån
  Plats 1. Lumify

  Lumify är en ny spelare som dök upp på marknaden våren 2019 och beviljar överlägset flest ansökningar. Långivare som har så hög beviljandegrad brukar med tiden skärpa sina bedömningar med tiden. Dock är det värt att passa på när de först anländer till marknaden.

  Hos Lumify kan du låna 2000 – 20000 kr med flexibel löptid. Du får förvisso bara låna 6000 kr efter första ansökningstillfället, men längre fram kan du höja din kredit, om du skött dina återbetalningar.

  Det finns många fördelar att låna hos Lumify. Nummer ett är det lätt att få ett snabblån hos dem, krediten har en räntefri och avgiftsfri månad, du får dina pengar på en gång om du har ett bankkonto hos SEB och de tar inte UC. Viktigt att notera är att de inte godkänner snabblån med betalningsanmärkning.

  Månadsräntan är 3,29 % och årsräntan 39,50 %.

 • kredit365 - snabblån
  Plats 2. Kredit365

  Kredit 365 erbjuder sms lån upp till 5000 kr. Det finns mycket positivt med Kredit365, de accepterar betalningsanmärkningar, du kan låna när du är 18 år fyllda slutligen gör de en individuell inkomstprövning och ser till att du får lånet samma dag om din ansökan beviljas innan 13:00 en vardag.

  Du kan låna 2000 – 5000 kr hos Kredit365.

  Årsräntan är 39 %

 • daypay - snabblån
  Plats 3. DayPay

  Daypay är en allmänt känd aktör som har en hög beviljandegrad när det handlar om sms lån.

  Daypay kan vara ett bra val för dig som har ett bankkonto hos Swedbank eller Handelsbanken eftersom de gör direktinsättningar till dessa konton. Dessutom accepterar de betalningsanmärkningar.

  Viktigt att notera är att de börjar använda sig av UC vid lån på över 11 000 kr.

  Vidare har de en åldersgräns på 20 år och du behöver ha en inkomst som överstiger 100 000 kr om året.

  Hos Daypay kan du låna 1000 – 20000 kr i en månad – fem år beroende på lånebelopp. Årsräntan för lån upp till 10000 kr är 39 % och 33 % för större lån.

 • ferratum - snabblån
  Plats 4. Ferratum

  Ferratum har också en mycket hög beviljandegrad och beviljar fler lån i förhållanden till antal ansökanden än vad de allra flesta andra långivare gör.

  Ferratum gör direktinsättningar till Nordea, accepterar anmärkningar, gör en individuell inkomstbedömning och deras kredit har inga avgifter alls utöver räntan, vilket är ovanligt idag.

  Vidare erbjuder de en tjänst som kallas för ”onlinekredit” som inte har någon ränta den första månaden för alla nya kunder.

  Ferratum har en åldergräns på 21 år.

  Ferratum erbjuder lånebelopp på 1000 – 30000 kr med flexibel löptid. Årsräntan är 39,6 %.

 • monetti - snabblån
  Plats 5. Monetti

  Monetti placerar vi som vårt sista tips för denna lista.

  Monetti erbjuder dels flexibla krediter, dels snabblån med en månads löptid och lånebeloppet är 2000 – 20000 kr. Om du ansöker om ett lån före kl. 13:00 en vardag sätts pengarna in på ditt konto redan samma dag. Monetti tar ingen UC och det är även okej att ansöka med betalningsanmärkningar.

  Årsräntan hos Monetti är typisk för snabblån, den är på 39 % (månadsränta 3,25 %).

 • Så här går det till

  Som tidigare nämnt krävs det att du och långivaren har samma bankkonto för att en direkt utbetalning ska vara möjlig. Detta är för att bankenssystem är byggt på så vis att processen är längre om pengar måste föras över externt kontra internt.

  snabblån

  Instruktioner för att låna på helgen

  Välj ut ett snabblån med helgutbetalning i vår lista ovan. Se till att långivaren använder sig av samma bank som du har och kolla att kontoret är öppet. Denna info hittar du i listan. En del långivare använder sig bara av en, eller kanske två, banker medan andra har bankkonton hos alla svenska storbanker.

  Vi brukar rekommendera att du ansöker i god tid innan kontoret stänger. Handläggningstiden brukar ta en kvart från att ansökan har skickats till att pengarna betalas ut, men det är ändå bra att ha lite marginal utifall att långivaren får väldigt många ansökningar precis innan stängning.

  Om du ansöker för sent får du pengarna nästa morgon, det gäller även på söndagar om snabblån företaget har öppet då också. Det är emellertid inte helt omöjligt att ditt ärende handläggs efter stängning vilket gör att du får pengarna på en gång även efter kontorstid, men det är ingen garanti.

  Om din ansökan blir godkänd får du skriva under ditt låneavtal på en gång med BankID eller via Instantor (som också innebär att du använder ditt BankID). Långivaren sätter in pengarna på ditt bankkonto utan omvägar, vilket såklart är ett måste för att en helgutbetalning ska kunna ske. Pengarna hamnar på ditt bankkonto och det är fritt fram att använda dem!

  Snabblån utan bankid

  Sedvanligt när du lånar pengar är att skriva på ett så kallat skuldebrev. Detta är ett avtal som reglerar lånet och innehåller information rörande nominell och effektiv ränta på lånet, löptiden och så klart beloppet som skall lånas.

  Tidigare har det varit ett måste att fysiskt signera detta dokument med giltig legitimation. Idag under 2022 talet finns möjligheten att legitimera sig via så kallad elektronisk identifikation, vanligast är kanske BankID.

  Viktigt att veta är att de långivare som endast existerar över internet det vill säga att de inte har en fysisk plats att besöka för att skriva på avtal, kan du endast låna pengar via elektronisk påskrift.

  Det finns dock långivare som också ger dig möjlighet att låna pengar utan BankID eller annan elektronisk legitimation. Nedan finner vi vårt skräddasydda urval som tillåter dig att ta ett snabblån utan bankid.

  Snabblån med bankid

  Är du ute efter en snabb utbetalning för ditt snabblån så är Bankid ett måste. Tidigare hade du behövt fysiskt skriva på avtal på banken du valt att låna pengar på.

  Idag under 2022 talet har vårt samhälle blivit allt mer tekniskt och vi hittar hela tiden ytterligare sätt att effektivisera vår vardag. Identifiering av en själv är något som nu går att sköta helt elektroniskt, detta via BankID eller liknande tjänst. Med elektroniken så finns det möjlighet att alltså ”signera digitalt” vilket underlättar mycket.

  Framförallt om du är ute efter ett snabblån. Dessa långivare som du kan se nedan använder sig av Bankid för snabba utbetalningar.

  Snabblån med skulder

  Viktigt att veta är att snabblån företagen får inte enligt lag betala ut lån om du har en skuld hos kronofogden. Har du däremot en betalningsanmärkning finns det goda möjligheter för att bli accepterade som låntagare.Nedan finner du tre långivare som accepterar en eller flera betalningsanmärkningar.

  Snabblån med kronofogdeskulder

  Som tidigare nämnt blir det knepigt att låna pengar om du har en skuld hos Kronofogden. Skuldnoteringen i sig är ett bevis för att personen den gäller för av olika anledningar har misskött sina ekonomiska åtaganden och detta faktum får varningsklockorna att ringa hos bland annat kreditgivare, telekomföretag och hyresvärdar. Då skulden har registrerats hos Kronofogden registreras också en betalningsanmärkning som är kvar i tre år för en privatperson.

  Betalar du däremot av din skuld och endast har en betalningsanmärkning kan du låna pengar från många snabblån företag.

  Vanliga frågor och svar om snabblån

  Vilket är det bästa snabblånet?

  Det tråkiga svaret är, det beror på. Alla våra utvalda långivare på Hitta SMS lån är oerhört bra. Därför kan du vara säker på att oavsett vilken långivare du väljer för ditt snabblån, kommer du inte bli besviken.

  Bästa snabblån för 2022 är meddelandelån enligt vår mening. Glöm inte att du behöver ta hänsyn till din ekonomiska situation för att avgöra vilken långivare som är bäst för din enskilda situation.

  Hur hittar jag ett snabblån med lägst ränta?

  Det finns flera sätt du kan gå tillväga för att hitta det snabblån som kostar dig minst kronor. Det första alternativet är att jämföra snabblån på egenhand. Det andra är att använda dig av en jämförelsetjänst som har gjort jobbet åt dig.

  Använd vårt verktyg för att hitta det billigaste snabblånet. Detta gör du enkelt att välja belopp på ditt snabblån och därefter klickar på filtrera.

  Kan jag ta snabblån utan UC om jag har betalningsanmärkningar?

  Det korta svaret är ja. Det finns långivare som erbjuder snabblån även om du har betalningsanmärkningar. Notera att ditt snabblån kommer ha något högre ränta, detta för att långivare tar en ökad risk genom att betala ut snabblån under dessa förutsättningar. Vidare kan du jämföra kontokredit utan UC och se om det blir ett kostnadseffektivare alternativ jämför kontokredit utan UC redan idag.

  Varför ska man akta sig för snabblån?

  Många tror att snabblån är farliga och kan föröda din ekonomi om du skulle ta ett snabblån. Så är det inte. Ett snabblån är egentligen bara ett mindre lån, upp till 50 000 kr som du kan bli godkänd för mycket snabbare än om du skulle ansöka hos en av stor bankerna.

  Snabblån när alla säger nej?

  Den första frågan du bör ställa dig är, ska du verkligen ta ett ytterligare snabblån om du redan är högt belånad?

  Om svaret är ja, föreslår vi att du använder dig av Ferratum.

  Kontakta oss

  Skulle ni ha några frågor som inte besvaras direkt här på hemsidan kan ni kontakta Alexander som har högskoleutbildning inom finans från Stockholms universitet på: alexander@tribusoft.se

  mail
  scroll up