Välkommen till vår Blogg

Blogg

Låneförmedlare

Det är inte alltid den lättaste uppgiften att finna den bästa låneförmedlaren för just dig i en bransch där låneförmedling har vuxit snabbt i Sverige under de senaste åren.

COVID-19 och marknadens symptom

Vi har undersökt hur vida Covid-19 har haft en påverkan inom två olika sektorer, transport och resor samt biomedicin och utrustning.

Sms lån direkt utbetalning natt

Det finns många orsaker till varför man skulle behöva ett sms lån med direkt utbetalning natt.

Låna pengar direkt

Behöver du låna pengar direkt? Då har du kommit rätt

Swish lån

Swish lån är en nyhet på marknaden och att då kunna låna pengar med swish är något som vi kommer se mer av från långivare i framtiden

Online kredit

Online kredit har en del liknelser med kreditlån. Det går att se onlinekredit som kreditlån som kan tas online och som du har tillgång till online.

Nystartslån

Ett omstartslån är avsett för den som önskar sig en nystart med sin ekonomi.

Låna pengar trots skuld hos kronofogden

Om betalning för ett köp eller lån uteblir från förfallodagen, blir denna skuld relevant för kronofogden.

Allt om kreditlån

Är du i behov av att betala något men du vet inte exakt hur mycket pengar som behövs? Ett kreditlån kan då vara ett alternativ för dig.

Så funkar effektiv ränta

Effektiv ränta är kort förklarat den totala kostnaden för ett lån uttryckt i procent. Effektiv ränta kan också benämnas som effektiv årsränta.

Minilån

Lånets namn avslöjar innebörden av lånet själv. Ett minilån är inte långt ifrån andra vanliga lån som exempelvis smslån, mikrolån, snabblån samt andra typer av lån.

Lån med låg kreditvärdighet

Det är tämligen svårt att ta sig ur en ekonomisk knipa när du fortfarande är i behov av pengar, eller hur? Det är därför inte ovanligt att man befinner sig i en situation där ett behov av ett lån är stort trots en låg kreditvärdighet.

Räntefria lån

De flesta personer är ute efter lån till lägsta möjliga pris, räntefria lån är det billigaste alternativet för denna önskan.

Mikrolån

Ibland kan man vara i behov av att ha en summa pengar på kontot samma dag. Det kan vara en räkning som ska dras, eller en oförutsedd utgift som är brådskande.

Så slutar du låna pengar

Att leva under dina tillgångar kan vara svårt då majoriteten av människor alltid vill ha mer. Här handlar det om aktivt bryta det onda mönstret.

Online kredit

Online kredit har en del liknelser med kreditlån. Det går att se onlinekredit som kreditlån som kan tas online och som du har tillgång till online.

Samla lån

Samla lån bör du göra om du upplever att lån och krediter från olika långivare växer

Akutlån

Ingen vill vara i akut behov av pengar- det är stressigt och ibland oundvikligt dessvärre.

Pengar direkt på kontot dygnet runt

Vi tycker att det är fullt rimligt att det ska finnas långivare som erbjuder pengar direkt på kontot dygnet runt.

Allt du vill (och behöver) veta om aktier

Fler och fler intresserar sig för att investera i och lära sig mer om aktier.

Låna pengar med låg ränta

Är du i behov av att låna pengar och kanske dessutom önskar låna pengar med låg ränta?

Bästa Kreditkortet 2022

Valet av kreditkort kan kännas komplicerat och kanske svårt att veta vart man ska börja.

Omstartslån

“Ett bra lån är bättre än fem dåliga skulder”. Befinner du dig i en ekonomisk knipa där du har en rad olika betalningsanmärkningar och svag kreditvärdighet?

Mikrolån

Har du ett mindre kapitalbehov? Behöver du ett litet lån snabbt? Då är ett mikrolån vad du är ute efter.

Lån med låga krav

Den här artikeln handlar om just det, “lån med låga krav”. Det finns alltså långivare som beviljar lån utan att ställa allt för mycket krav.

Omöjligt att få lån?

Det finns en del faktorer som påverkar graden av kreditvärdighet, som i sin tur påverkar möjligheten att bli beviljad lån.

Har sms lån ett oförtjänt dåligt rykte

Det är inte ovanligt att man stöter på sms lån målat i ett negativt ljus.

Lätta lån att få

Idag har det blivit väldigt enkelt att bli beviljad lån och ansökningsprocessen är smidig. Förr i tiden fanns det inga lätta lån att få när människor var i snabbt behov av pengar, då kraven var högre och villkoren flera.

Låna pengar snabbt och enkelt

Som låntagare och behov av pengar snabbt, finns det enkla sätt att få ett lån. Det finns långivare som erbjuder snabblån med direkta utbetalningar, det vill säga omedelbar utbetalning på bankkontot.

Nya sms lån och snabblån för 2020

Det kan finnas många anledningar varför ett nytt lån behöver tas omgående, de flesta hamnar någon gång i livet i en situationen som kräver en akut belåning av pengar.

Skillnaden mellan smslån och snabblån

Sen sms lån som produkt kom ut på marknaden har den skett en del förändringar och nya typer av låneprodukter har gjort entre.

Vårstäda din ekonomi

Nu är våren runt hörnet och vi kan ana kärleken i luften. Vi har snart tagit oss igenom de två tuffaste månaderna på året.

scroll up