Hittasmslan Background Image

Användarvillkor

Här kan du läsa om våra användarvillkor som gäller på Hittasmslån.se

Vid eventuella frågor så rekommenderar vi att maila oss på kontakt@affiliatehackers.se.

§1 Personuppgifter

Här på Hittasmslån.se hanteras inga ansökningar av våra rekommenderade långivare och krediter. Därför lagrar vi inga personuppgifter.  Även kreditupplysningar genomförs av långivaren vid ansökan och inte av Hittasmslån.se.

§2 Ansvar

Vi på Hittasmslån.se tar inget ansvar för konflikter eller ekonomiska skador i samband med en användare och en kortutgivare. När det kommer till lån och avtal är det en överenskommelse mellan användaren och långivaren. Därmed kan inte Hittasmslån.se hållas ansvariga eller krävas på ersättning vid eventuell tvist mellan dig som användare och långivaren. På Hittasmslån.se kan användarna jämföra bland ett urval av den svenska marknadens lån och krediter. Hittasmslån.se har alltså inget ansvar i eventuella avtal som sluts mellan användare och långivare. Vi jobbar för att erbjuda våra användare uppdaterad information men då vi inte kan garantera att informationen på sidan alltid är 100 procent korrekt kan vi inte ta på oss ansvaret när användare väljer att ta beslut baserat på den informationen.

Vi hänvisar istället att användare kollar upp exakt information på respektive långivares hemsida.

Vi vill uppmana de privatpersoner som är låginkomsttagare eller har stora skulder sedan tidigare att inte välja att ansöka om ett lån.

§3 Ändring av användarvillkor

Som användare är det ditt ansvar att hålla koll på de uppdaterade villkoren på Hittasmslån.se då vi kan komma att göra ändringar gällande användarvillkoren. När du tar beslutet att använda vår sida godkänner du automatiskt användarvillkoren.

scroll up