Hittasmslan Background Image

Klicklån

Är du i behov av ett snabbt och smidigt lån? Ett lån som tillåter dig att få dina pengar omgående utan för många krav eller frågor. Välkommen till KlickLån. Med KlickLån som långivare erbjuds du som kund ett lån utan säkerhet, via en enkel online ansökan- och godkännande med en fast årlig ränta.


  • Effektivt godkännande av lånet
  • Fast årlig ränta
  • Du behöver ingen säkerhet för lånet
  • Enkel online-ansökan
Klicklån
Klicklån
star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

(3.5)

Belopp: 10,000 – 40,000 kr
Ränta: 9,84 % - 21,60%
Effektiv ränta: 11.82 - 29.99 %
Löptid: 12 – 84 Mån.
Ålderskrav: 20 år eller äldre
Utan UC: Nej
Ansök med BankID: Ja
Betalningsanmärkningar: Accepteras Ej
Låneskydd kan tecknas: Ja
Direktutbetalning: Nej

Kundtjänst

TELEFONSUPPORT: 020-242424
LIVE-CHATT: Nej
E-POST: info@klicklan.se

Thorn Svenska AB

ORGANISATIONSNUMMER:
556136-8480

BESÖKSADDRESS/POSTADDRESS:
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna

Kort om Klicklån

Tillsammans med Thorn Svenska AB har KlickLån utvecklats till en omtyckt och erfaren långivare. De har funnits i Sverige sedan 1969 och i Norge sedan 1975. Idag är KlickLån en av landets största leverantörer inom uthyrning och finansiering av konsumentelektronik i Sverige.

KlickLåns mål och vision är att erbjuda kontantlån under ansvarsfulla och professionella förhållanden. Därför tar de hänsyn vid ansökan och ser till att kunden inte kommer att hamna i en stabil ekonomisk situation om de tar ett lån. Smidigt och enkelt kan du låna pengar online. Du får även fast ränta, en avbetalningsperiod på 12-84 månader. Du behöver inte heller lämna säkerhet för lånet eller komma med en förklaring varför du har ansökt om lån.

Vidare skriver du under låneavtalet med e-signering och får in pengarna på ditt konto senast vardagen efter att din ansökan har blivit beviljad.

Lånevillkor

Innan låntagaren beviljas lånet måste Thorn Svenska AB genomföra en kreditprövning. Detta för att utreda om låntagaren har ekonomiska förutsättningar att fullgöra de åtagande som följer av avtalet. Likt en motprestation för lånet gör låntagaren delbetalningar varje månad. Kontant-låneavtalet avgör delbetalningens storlek, antal och förfallodag. Dessa delbetalningar utgör betalning för ränta, avgifter och amorteringar.

Räntan från och utbetalningsdagen fram till första delbetalningens förfallodag läggs till kapitalbeloppet. Betalningen sker via autogiro eller betalningsavi. Ett fokuslån ger låntagaren möjlighet att starta en ränte- samt betalningsfri period på upp till 90 dagar. Detta ska dock väljas i samband att lånet har upprättas. Detta påverkar avtalets löptid och kreditkostnad, vilket låntagaren är medveten om. Thorn Svenska AB har rätt att säga upp krediten till betalning i förtid på grund av vissa omständigheter som går att läsa på mer om vid KlickLåns hemsida.

Låntagaren har även rätt att säga upp avtalet genom att lämna ett meddelande till Thorn Svenska AB inom 14 dagar från dagen avtalet ingåtts eller när låntagaren får del av avtalsvillkoren.

Avgifter

Uppläggningsavgift

595 krKostnad för att teckna ett nytt lån.

Administrativ kostnad

19-39 kr/månAdministrativ ht för upprättande och utskick av betalningsavi.

Påminnelseavgift

60 krAvgift som debiteras om långivaren skickar en betalningspåminnelse.

Avgift

19-39 kr/mån

Vad tycker vi om Klicklån

Kostnad

star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

(3.5)

Medelhög

Tydliga avgifter

star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

(4.5)

Ja

Beviljandegrad

star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

(3.5)

Medelhög

Kundservice

star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

(4)

God

Helhetsintryck

star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

(4)

Ställer krav men erfaren långivare

Övertygad?

Verkar Klicklån passa dina ändamål? Låna idag!

Fördelar

  • Snabblån upp till 40 000 kr
  • Snabb utbetalning

Nackdelar

  • 20-års gräns
  • Godkänner inte betalningsanmärkningar

Om Klicklån

Hos KlickLån gör du din ansökan enkelt online och tar sedan emot pengarna i ditt bankkonto om en eller två arbetsdagar efter att din ansökan har beviljats. Du kan låna mellan 10 000 kr till 40 000 kr.

Service & säkerhet

Thorn har varit verksamma i branschen sedan 1969, vilket betyder att de har gedigen erfarenhet på området. De skulle därför inte låna ut pengar till vems som helst beroende på hur deras ekonomi ser ut. Det är dessutom möjligt att nå dem alla vardagar om några frågor eller funderingar uppstår.

Hur du ansöker

Enkelt och smidigt fyller du i ett formulär på KlickLåns hemsida och sedan görs en automatiskt online-kreditprövning och svaret på din ansökan får du efter det. I enstaka fall, behövs det ställas extra frågor till dig som ansöker innan den slutgiltiga godkännandet kan göras av ditt lån. Isåfall kontaktas du under deras öppettider via telefonnumret “020-24 24 24”. Anledningen till det kan vara att ge dem en bättre bild av din privatekonomi så att du kan ta emot lånet.

Öppettider

Måndag: 08:00 – 18:00
Tisdag: 08:00 – 18:00
Onsdag: 08:00 – 18:00
Torsdag: 08:00 – 18:00
Fredag: 08:00 – 18:00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Företagsinformation

Företagsnamn: KlickLån (Thorn Svenska AB)
Org.nummer: 556136-8480
Adress: Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: 20-242424
E-post: info@klicklan.se

Sammanfattning

Om du letar efter ett snabbt lån med större summa pengar så är ett KlickLån något att överväga. Lånet ställer några krav på dig men inget speciellt utöver marknadens standarder. Utbetalning görs inte långt efter att ansökan har beviljats. Enligt kundomdömen är långivaren erfarna och tydliga vilket är fördelaktigt. Slutligen finns det även en del lånevillkor att ta hänsyn till, exempelvis, både låntagaren samt långivaren har rätt att säga upp avtalet under vissa omständigheter. Betalningen sker via autogiro eller betalningsavi. Lånet är till dig som inte besitter betalningsanmärkningar men är i behov av en större summa pengar relativt omgående.

Alla omdömen

Det finns inga recensioner ännu. Var den första att skriva en.

scroll up