Smslån utbetalning helg
- Helglån!

De flesta långivare och banker erbjuder lån under vardagar och kontorstider. Problemet är att många gånger är det under helgen som du kan utnyttja tiden till att åka någonstans eller kolla på den där bilen som länge velat ha till exempel. Då är det just på helgen som du kanske är i behov av ett lån? Här hos oss på Hitta SMS lån kan du ansöka om lån med utbetalning på helger. Det innebär alltså att du har möjlighet att ansöka om ditt lån under helgen och sedan erhåller pengarna under helgdagarna likaså. De långivare som erbjuder dessa typer av lån är därför oerhört omtyckta. Även är det därför låntagarna ofta återgår till samma långivare för att de vet att de erbjuds smidigt utbud och snabba utbetalningar. Känner du dig i behov av ett snabbt lån under helgen? Ta en titt nedan på våra långivare!

För att ansöka om ett lån hos någon långivare nedan, välj någon av dem på listan och klicka på knappen “låna nu”.

Glöm inte att smslån är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd. Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.


 • Över 50 stycken långivare
 • Objektiv bedömning
 • Smslån till lägst kostnad

HittaSMSLån Rekommenderar

Lumify
Meddelandelån
star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

(5)

Meddelandelån är en enkel, flexibel och smidig långivare. De lyssnar på sina kunder och vi på Hitta SMS lån rekommenderar dem starkt. De erbjuder smslån från 2000 kr till 30 000 kr.

Sms lån med utbetalning på helgen

 1. Flexlimit

  Månadens rekommendation

  Flexlimit: 5,000 - 20,000 kr

  star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

  (5)

  Eff. Ränta

  58.74 - 98.8 %

  Betalningsanmärkning

  Betalningsanm.

  Accepteras ej

  UC

  Nej

  Åldersgräns

  20 år

  Löptid

  0 - 72 Mån.

  Belopp: 5,000 kr
  Ränta: 39 %
  Effektiv ränta: 58.74 - 98.8 %
  Löptid: 0 - 72 Mån.
  Ålderskrav: 20 år eller äldre
  Utan UC: Ja
  Ansök med BankID: Ja
  Betalningsanmärkningar: Accepteras Ej
  Låneskydd kan tecknas: Nej
  Direktutbetalning: Ja

  Lånexempel

  Lånebeloppet 5 000 kr i 360 dagar (12 månader /delbetalningar). Totalt belopp att betala 7 114,76 kr. Räntekostnad 1 189,36 kr, fast månadsränta 3,25%. Övriga avgifter totalt 920 kr. Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån att ett uttag gjorts om 5 000 kr och där krediten är återbetald på 360 dagar. Nominell årsränta är 39% ,effektiva årsräntan är 98,80%.

 2. Lendo

  Lendo: 10,000 - 600,000 kr

  star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

  (3.5)

  Eff. Ränta

  2.95 - 29.95 %

  Betalningsanmärkning

  Betalningsanm.

  Accepteras

  UC

  Ja

  Åldersgräns

  18 år

  Löptid

  1 - 15 År

  Belopp: 10,000 kr
  Ränta: 2.95 - 29.95 %
  Effektiv ränta: 2.95 - 29.95 %
  Löptid: 1 - 15 År
  Ålderskrav: 18 år eller äldre
  Utan UC: Nej
  Ansök med BankID: Nej
  Betalningsanmärkningar: Accepteras
  Låneskydd kan tecknas: Nej
  Direktutbetalning: Nej

  Lånexempel

  Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 5.56 %. Ett lån på 600 000 kr kostar då 5 677 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 817 408 kr. Ingen start-/aviavgift. 5.42 % nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar).

 3. Zmarta

  Zmarta: 5,000 - 600,000 kr

  star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

  (5)

  Eff. Ränta

  2.99 - 33.83 %

  Betalningsanmärkning

  Betalningsanm.

  Accepteras

  UC

  Ja

  Åldersgräns

  18 år

  Löptid

  1 - 20 År

  Belopp: 5,000 kr
  Ränta: 2.95 - 29.5 %
  Effektiv ränta: 2.99 - 33.83 %
  Löptid: 1 - 20 År
  Ålderskrav: 18 år eller äldre
  Utan UC: Nej
  Ansök med BankID: Nej
  Betalningsanmärkningar: Accepteras
  Låneskydd kan tecknas: Nej
  Direktutbetalning: Nej

  Lånexempel

  Annuitetslån 14 år, 600 000:-, rörlig ränta 5.55 % (startavg. 0:- / aviavg. 0:-) ger eff. ränta 5.69 %, tot. belopp 864 306:-, kostnad 5 145:-/mån (168 avbet.).

Låna pengar med utbetalningar på helger

Smslån är ett lån som har blivit allt mer vanligt och omtyckt under de senaste åren. Under tiden som snabblån kom till under 1500-talet skedde det inte legalt. Med tiden har lånen samt lånekraven utvecklats till en handling som innefattar regler och krav. Ett par av de regler som är relevanta idag är bland annat följande:

 • Myndig
 • Folkbokförd i Sverige
mobile money

Skillnad mellan smslån och privatlån

Ett privatlån och ett smslån är huvudsakligen samma typ av lån men det finns ett par skiljaktigheter mellan dem. Exempelvis skiljer löptiden sig, liksom beloppet. Så länge du har säkerhet kan du med ett privatlån låna upp till 200 000 kronor och mer. Smslån å andra sidan brukar ligga på ett belopp på 50 000 kronor, erbjudet av långivare. Tanken är att kunna låna ett mindre belopp med snabb utbetalning. Då tillkommer det även en hög ränta samt en snäv återbetalningstid. Vid ett privatlån kan löptiden uppgå till 10-12 år och lånet har en överkomlig ränta.

Fördelar med helglån

Det innebär ett par fördelar med ett helglån. Till att börja med erhålls pengarna på ens konto inom loppet av några timmar bara. Ibland tar det även mindre tid än så. Det krävs inte heller något speciellt för att lånet ska bli beviljat. All kommunikation sker även via sms vilket är oerhört smidigt och effektivt. Det går alltså snabbt och smidigt att ta ett helglån, så du som är i behov av pengar snabbt har hittat rätt lån! Detta är ett lån som är både enkelt att ansöka om men också att få sina pengar. De flesta långivare erbjuder smslån med löptid upp till 3 månader. Det kan dock också variera mellan 14 dagar upp till 3 år. Den effektiva räntan blir ibland högre under ett helglån än med vanligt blancolån. Också kan det bli dyrt om man missar en betalning på ett smslån. Följ därför din betalningsplan och betala alla fakturor i tid. Räntan blir dessutom lägre om du har kortare löptid. Vidare, någonting som också är positivt är att de flesta långivare som erbjduer smslån under helgen ställer oftast lägre krav och beviljar flest lån bland konkurrenterna.

Varför välja smslån på helgen?

 • Smidig ansökningsprocess
 • Effektiva utbetalningar
 • Ansök om lån utan UC
 • Kostnadsfritt att ansöka
 • Ditt lån kan bli beviljat trots betalningsanmärkningar
 • Går att bli beviljar små belopp som 1000 och 10 000 kronor

Det finns ett ständigt utvecklande av teknik och tillgänglighet och idag är det möjligt att låna pengar samma dag som du får det utbetalt. Oavsett tid, kvällstid, på en lördag eller söndag går det att få smslån beviljar. Viktigt är att kontrollera att man har samma bank som långivaren. Annars går det inte att göra en direktbetalning till ditt konto under helgen.

Smslån med utbetalningar på lördagar och söndagar

Företagen har utvecklat sina tjänster i den mån att det är idag möjligt ansöka och få lån beviljat under helgen vilket underlättar för många som är i behov av pengar under helgen. Vad som också är möjligt är att ansöka om smslån utan att en kreditupplysning görs hos UC. Upplysningscentralen anses vara ett hinder eller svårighet för många som vill låna pengar. Det kan handla om något så enkelt som att du har handlat på faktura som vana som sedan framstår som en låg kreditvärdighet hos UC. Det försvårar för många att få lån. Det är därför fördelaktigt att välja en bank eller långivare som erbjuder lån utan UC. En kreditupplysning bör dock göras. Den kan göras hos andra kreditupplysningsföretag som Creditsafe eller Bisnode exempelvis.

Så går ett lån under helgen till

Antingen vänder du dig till en långivare som du varit hos förut eller så vänder du dig mot en låneförmedlare som kan ta reda på vilken bank som erbjuder bäst ränta och lägsta återbetalningstiden åt dig. En låneförmedlare kan även jämföra olika lån mot varandra. Det går sedan bra att använda en lånekalkyl där du väljer ett belopp som du vill ha och sedan ansöker du med ett enkelt knapptryck. Sedan fyller du i dina uppgifter och skickar in. Sedan får du ett preliminärt besked direkt. Signering sker via BankID.

Bäst smslån med utbetalning på helger

Termen “Internetlån” motsvarar snabblån, smslån med mera eftersom att det är lån som går att ansöka och få via mobilen och internet. Så var inte fallet förr. Smslån var det begrepp som användes förr och fortfarande används idag. Även om det inte är specifikt smslån man menar utan kanske mikrolån eller snabblån exempelvis så används just den benämningen för dem iallafall. Detta är en vanlig missuppfattning. Det är därför många som känner till namnet smslån och vill gärna använda det som samlingsbegrepp istället för internetlån. Även om det inte är endast ett smslån som det antyder. Helglån med direkt utbetalning är möjligt till Swedbank, Danske bank, Handelsbanken, seb och nordea.

Vilka smslån med utbetalning på helger är bäst?

Det finns många lån att välja mellan med olika krav och villkor. Det kanske känns svårt och som en lång väg att gå men i själva verket är det enkelt. Jämför lånen och hitta de som passar bäst för dig. Ta en titt på de vi har listat och läs på om de.

Vanliga frågor & svar

Får jag mina pengar under helgen?

Ja, genom att ansöka om lånet undert öppettiderna hos långivaren så betalas pengarna nu under dagen.

Kan jag ta ett helglån med betalningsanmärkningar?

Ja, anmärkningen behöver dock vara äldre än 6 månader gammal.

Hur många långivare erbjuder lån med utbetalning helg?

Det finns flera aktörer, se omkring på sidan efter långivare som gör utbetalning helg så hittar du den som passar dig bäst!

Är det enkelt att ansöka om lån på helgen?

Det är ingen större skillnad, finns färre långivare som erbjuder under helger men utbudet är fortfarande omfattande.

Är det säkert att ansöka om lån under helg?

Ja, det är ingen skillnad. Enda skillnaden är att vissa långivare har öppet under helgerna.

scroll up