Hittasmslan Background Image

Pengar direkt på kontot dygnet runt

Vi tycker att det är fullt rimligt att det ska finnas långivare som erbjuder pengar direkt på kontot dygnet runt. För de bästa renoveringsideérna kommer antagligen inte medan du är på jobbet. Inte heller är olyckan framme enbart under kontorstider. Och vi tror att det är riktigt sällan som utlandsresan bokas mitt i morgonstressen.

Som tur är finns det långivare som erbjuder pengar direkt på kontot dygnet runt. Så att du direkt kan åtgärda olyckan, eller direkt sätta igång med att förverkliga dina ideér.

Glöm inte att smslån är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd. Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.

HittaSMSLån Rekommenderar

Lumify
Lumify
star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

(3.5)

Lumify erbjuder nya kunder 30 dagar räntefritt + 0 kr uppläggningsavgift. Ansök om ett snabbt och effektivt sms lån redan idag!

Pengar direkt på kontot dygnet runt

 1. Månadens rekommendation

  Lumify
  star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

  Vårt betyg 4.5

  2 000 – 70 000 kr

  Lånebelopp

  40,25 %

  Ränta

  18 år

  Åldersgräns

  Direkt

  Utbetalning
  • Utan UC
  • Ok. bet.anm
  • Enkel och tydlig ansökningsprocess
  • Ingen säkerhet krävs
  • Använder inte UC
  alert

  Detta är en högkostnadskredit

  Information om Lumify

  Utan UC: Ja, använder Creditsafe
  Svarar på ansökan: Dygnet runt
  Direktutbetalning: Ja, dygnet runt

  Till Nordea, SEB, Swedbank & Handelsbanken

  Utbet. helger & kvällar: Ja, dygnet runt

  Villkor och krav Lumify

  Betalningsanmärkningar: Accepteras Ej
  Ålderskrav: 18 år eller äldre
  Inkomstkrav: Inget min. krav - Individuell bedömning
  Lån som arbetslös: Ja
  Effektiv ränta:12,87 - 236,5 %
  Uppläggningsavgift:200 - 400kr
  Aviavgift:60kr

  En kredit på 5 000 kr till 39,5 % ränta med en återbetalningstid på sex månader (med sex återbetalningar om 929,57 kr, 1 381,57 kr, 1 344,65 kr, 1 307,74 kr, 1 270,83 kr samt 1 233,91 kr) och 685 kr i uppläggningsavgift, 685 kr i förlängningsavgift samt 360 kr i aviavgifter ger en effektiv ränta på totalt 125,59 %. Det totala beloppet att återbetala är 7 468,27 kr.

  alert

  Det här är en högkostnadskredit
  Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallakonsument.se.

 2. Northmill
  star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

  Vårt betyg 4.5

  1 000 - 50 000 kr

  Lånebelopp

  4.9 - 20,9 %

  Ränta

  20 år

  Åldersgräns
  • Utan UC
  • Ok bet. anm.
  • Enkel och tydlig ansökningsprocess
  • Ingen säkerhet krävs

  Information om Northmill

  Utan UC: Nej
  Svarar på ansökan: Vardagar
  Direktutbetalning: Nej

  Utbet. helger & kvällar: Ja

  Villkor och krav Northmill

  Betalningsanmärkningar: Accepteras
  Ålderskrav: 20 år eller äldre
  Inkomstkrav: 120 000 kronor
  Lån som arbetslös: Ja
  Effektiv ränta:6.7 - 26,5 %
  Uppläggningsavgift:0 kronor
  Aviavgift:0 kronor

  Vid kredit om 50 000 kr till 12,9 % årsränta (rörlig) under ett år med 12 återbetalningar, en uttagsavgift om 195 kr samt en administrativ månadsavgift om 19 kr blir totalt belopp att återbetala 53 999 kr (4 500 kr per månad) och den effektiva räntan 15,4 %.

Långivare som erbjuder pengar direkt

Visst är det nästan alltid så, att det är först när helgen kommer som du hinner ägna ditt nästa projekt eller ditt nästa inköp en rejäl tanke? Kanske bestämmer ni över middagsbordet på lördagen att nu är det bannemej dags att dra igång det där altanprojektet. Eller kanske är det först sent fredag kväll som ni får tid att sätta er tillsammans och scrolla fram det perfekta hotellet. Det är då man kan behöva en långivare som erbjuder pengar direkt på kontot dygnet runt.

Och alla känner väl igen sig i att, när fröet väl är sått vill man gärna sätta igång direkt? Men då behövs ju också finanserna direkt. Oavsett klockslag. Du behöver helt enkelt en långivare som erbjuder pengar direkt på kontot dygnet runt. Det är lätt hänt att idéerna rinner ut i sanden annars. Men oroa dig inte! Det finns långivare som har förstått att det gäller att smida medan järnet är varmt. Att de bästa idéerna ofta är de spontana idéerna. Att det är smart att erbjuda pengar direkt på kontot dygnet runt.

Mobil pengar
Söker du långivare som erbjuder pengar direkt på kontot dygnet runt?

Så hur ska du gå till väga om du befinner dig i stort behov av pengar på kontot, helst igår? Det finns en uppsjö av långivare som har förstått att det finns tillfällen då man behöver pengar direkt på kontot dygnet runt.

Här nedan listar vi några av de långivare som har fattat grejen och erbjuder pengar direkt på kontot dygnet runt.

Många av långivarna erbjuder även lån utan uc.

Mobil pengar

Ferratum

Ferratum är en aktör som har funnits sedan 2005 med en inkluderande mission som lyder “mer än pengar till alla”. De erbjuder både blancolån och kredit upp till 45 000 kr, och även pengar direkt på kontot dygnet runt. Så fort din ansökan har blivit godkänd betalas pengarna ut. Om du har ett bankkonto hos SEB, Handelsbanken, Swedbank eller Nordea betalas pengarna ut inom två timmar, dygnet runt. Bankar du med en annan bank betalas pengarna ut dagen därpå.

Mobillån

Mobillån är en smidig tjänst där du dygnet runt kan ansöka om kredit på upp till 30 000 kr. De har en enkel ansökningsprocess som behandlas per omgående så att du får pengar direkt på kontot, dygnet runt, när du behöver dem. Mobillån erbjuder även möjligheten att betala av hela krediten på en gång och därmed slippa kostnader hängandes över sig under en längre tid.

Lumify

Lumify har ett enkelt, vinnande koncept: Direktutbetalningar dygnet runt, 24/7. De jobbar fort och verifierar din ansökan på bara några minuter för att sedan betala ut pengar direkt på kontot, dygnet runt, 7 dagar i veckan.

scroll up