wwf logo

10% av vinsten doneras till WWF

Ingen annanstans på jorden är klimatförändringarna så tydliga som i Arktis. Här går uppvärmningen snabbast. Sommarisens yta har nästan halverats sedan 1978 och volymen har minskat med ofattbara 75%. Flera arter, däribland isbjörn och valross, är beroende av isen och hotas när deras livsmiljöer försvinner.

Vi på Hitta SMS lån vill göra det vi kan för att hjälpa WWF att bromsa klimatförändringarna och skydda hotade arter.

Vi donerar 10 % av vinsten till isbjörnarna

I en bransch som har så mycket tabu bakom sig, vill vi göra något positivt och skapa förutsättningar till att göra bra. Vårt mål är att bli den största jämförelsetjänsten för smslån och på så sätt maximera våra donationer varje år.

Därför kan du med gott samvete jämföra smslån och veta att du indirekt donerar pengar till isbjörnarna och andra hotade arter.

Polar bear hittasmslån

Hur fungerar det?

Någon behöver låna pengar och börjar leta efter möjliga långivare, många vänder sig då till en jämförelsetjänst precis som Hitta SMS lån. Vi tillhandahåller information om alla långivare och låntagaren kan enkelt hitta en långivare som passar denne bäst. Vi får då i sin tur en provision av långivaren eftersom vi har förmedlat kunden till dem.

OBS! Det kostar dig absolut inget extra att använda vår jämförelsetjänst.

Slutligen kommer vi varje år betala in vinsten Hitta SMS lån genererar till WWF.

Ett lånebehov uppstår

hittasmslån logo

Konsumenten använder Hitta SMS lån för att överblicka marknaden

Smslånet godkänns

Konsumenten hittar en långivare som passar denne bäst

Långivaren betalar ut en provision till Hitta SMS lån

wwf

Hitta SMS lån donerar 10 procent av vinsten till WWF

Kontakta oss

Skulle ni ha några frågor som inte besvaras direkt här på hemsidan kan ni kontakta Alexander som har högskoleutbildning inom finans från Stockholms universitet på: Matyas@affiliatehackers.se.

mail
scroll up