Lätta lån att få

Idag har det blivit väldigt enkelt att bli beviljad lån och ansökningsprocessen är smidig. Förr i tiden fanns det inga lätta lån att få när människor var i snabbt behov av pengar, då kraven var högre och villkoren flera. Idag är det till och med möjligt att få direkta utbetalningar samma dag som du gör din ansökan om snabblån.

Om du liksom många andra är ute efter lätta lån att få så erbjuder vi på Hitta SMS lån ett flertal långivare som är professionella och alla godkända av Finansinspektionen. Vi rangordnar långivare som ska passa just dig och dina förutsättningar samt de lånen som är lätta att få.

Glöm inte att smslån är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd. Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.


 • Över 50 stycken långivare
 • Objektiv bedömning
 • Smslån till lägst kostnad

HittaSMSLån Rekommenderar

Lumify
Meddelandelån
star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

(5)

Meddelandelån är en enkel, flexibel och smidig långivare. De lyssnar på sina kunder och vi på Hitta SMS lån rekommenderar dem starkt. De erbjuder smslån från 2000 kr till 30 000 kr.

Lån till låg kostnad

 1. Flexlimit

  Månadens rekommendation

  Flexlimit: 5,000 - 20,000 kr

  star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

  (5)

  Eff. Ränta

  58.74 - 98.8 %

  Betalningsanmärkning

  Betalningsanm.

  Accepteras ej

  UC

  Nej

  Åldersgräns

  20 år

  Löptid

  0 - 72 Mån.

  Belopp: 5,000 kr
  Ränta: 39 %
  Effektiv ränta: 58.74 - 98.8 %
  Löptid: 0 - 72 Mån.
  Ålderskrav: 20 år eller äldre
  Utan UC: Ja
  Ansök med BankID: Ja
  Betalningsanmärkningar: Accepteras Ej
  Låneskydd kan tecknas: Nej
  Direktutbetalning: Ja

  Lånexempel

  Lånebeloppet 5 000 kr i 360 dagar (12 månader /delbetalningar). Totalt belopp att betala 7 114,76 kr. Räntekostnad 1 189,36 kr, fast månadsränta 3,25%. Övriga avgifter totalt 920 kr. Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån att ett uttag gjorts om 5 000 kr och där krediten är återbetald på 360 dagar. Nominell årsränta är 39% ,effektiva årsräntan är 98,80%.

 2. Lendo

  Lendo: 10,000 - 600,000 kr

  star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

  (3.5)

  Eff. Ränta

  2.95 - 29.95 %

  Betalningsanmärkning

  Betalningsanm.

  Accepteras

  UC

  Ja

  Åldersgräns

  18 år

  Löptid

  1 - 15 År

  Belopp: 10,000 kr
  Ränta: 2.95 - 29.95 %
  Effektiv ränta: 2.95 - 29.95 %
  Löptid: 1 - 15 År
  Ålderskrav: 18 år eller äldre
  Utan UC: Nej
  Ansök med BankID: Nej
  Betalningsanmärkningar: Accepteras
  Låneskydd kan tecknas: Nej
  Direktutbetalning: Nej

  Lånexempel

  Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 5.56 %. Ett lån på 600 000 kr kostar då 5 677 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 817 408 kr. Ingen start-/aviavgift. 5.42 % nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar).

 3. Zmarta

  Zmarta: 5,000 - 600,000 kr

  star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

  (3.5)

  Eff. Ränta

  2.99 - 33.83 %

  Betalningsanmärkning

  Betalningsanm.

  Accepteras

  UC

  Ja

  Åldersgräns

  18 år

  Löptid

  1 - 20 År

  Belopp: 5,000 kr
  Ränta: 2.95 - 29.5 %
  Effektiv ränta: 2.99 - 33.83 %
  Löptid: 1 - 20 År
  Ålderskrav: 18 år eller äldre
  Utan UC: Nej
  Ansök med BankID: Nej
  Betalningsanmärkningar: Accepteras
  Låneskydd kan tecknas: Nej
  Direktutbetalning: Nej

  Lånexempel

  Annuitetslån 14 år, 600 000:-, rörlig ränta 5.55 % (startavg. 0:- / aviavg. 0:-) ger eff. ränta 5.69 %, tot. belopp 864 306:-, kostnad 5 145:-/mån (168 avbet.).

Lätta lån med snabb utbetalning

Det kan vara svårt att veta vilket lån just du behöver, lånens karaktär kan skiljas åt en hel del och är därför viktigt att du som blivande låntagare tar reda på all den information du behöver. Avser ditt lån möjligen täcka en semesterresa eller bröllop? Eller en bil, hus eller annat inköp, då kan snabblån vara en idé. Snabblån är lätta lån att få och det går väldigt fort tills det att pengarna är på ditt konto, upp till en bankdag som högst.

mobile money

Det som utmärker främst snabblån eller smslån är dess lätta tillgång, ansökningsprocessen är snabb och enkel. Pengarna betalas sedan ut direkt och ibland helgtid också, beroende på långivare. Snabblån till skillnad från privatlån har generellt sett kortare återbetalningstid och högre ränta, vilket är viktigt att ha i åtanke vid ansökan om snabblån. Anledningen till att räntan är högre beror på att långivaren ingår i en stor risk vid utlåning av pengar till en person som visar på tidigare ostabil ekonomi. Då det tenderar tala om personens sätt att hantera pengar på samt ansvar, vid många uteblivna betalningar tyder det på slarvighet och mindre trovärdighet för långivare.

Detta är lätta lån

Snabblån eller smslån erbjuder belopp mellan 1 000 kronor upp till 400 000 kronor, helt utan säkerhet. Det innebär att du kan lätt bli beviljad lån utan att behöva lämna in någon pant till banken som säkerhet. Vidare betyder det att du som låntagare för ett snabblån inte behöver uppge lånets syfte eller hur du planerar återbetala skulden. Snabblån är ypperliga och lätta lån att få, det fungerar utmärkt om du i övrigt har en god och stabil ekonomi men för tillfälligt inte har en större summa för någon utgift.

Vi på Hitta SMS lån listar en hel del långivare för att du som kund ska ett stort urval av snabblån att välja mellan. Det blir således enkelt för dig att hitta de bästa lånen för dig och med lägst ränta samt bästa villkor.

Använda lätta lån till detta

Det är viktigt att du som kund är rationell och har din ekonomi under kontroll, långivare ansvarar inte för din ekonomiska situation bortsett från det att de ställer en del krav för att du ska bli beviljad ett lån. Det är därför viktigt att lånet avser nödvändiga utgifter eller kostnader, några av dessa kan exempelvis vara,

 • Semesterresa
 • Renovering av hem
 • Bil eller reparation
 • Lösa mindre krediter
 • Öppna kontokredit
 • Cykel eller teknik

Ansök om ett lätt lån

Det finns lätta lån att få och allt du behöver göra är att besöka de webbsidor med lån som attraherar dig och dina behov. Urvalet hittar du här men på de webbsidor där du återfinner ditt lån, genomför du din ansökan genom att fylla i ett formulär med dina uppgifter samt lånets karaktär.

Ansökan verifieras med BankID och kan göras digitalt. Det brukar dyka upp ett sms som bekräftelse någon minut senare och några timmar senare kan då erhålla pengarna föör ditt lätta lån, direkt på ditt bankkonto.

Enklaste lånet att få

En annan fördel med snabblån är de låga kraven, det finns många snabblåneföretag med hög beviljandegrad trots om du har sedan tidigare en betalningsanmärkning. Det är alltså väldigt lätt att få lån, fastän du kanske haft en skakig ekonomi tidigare.

Lätta lån att få varierar oerhört beroende på vilken ekonomisk situation du befinner dig i just nu, till exempel så är det ingen långivare som beviljar lån om du har en aktiv skuld hos kronofogden. Men långivare tittar även på din rådande ekonomi och inkomster, den mängd pengar du har tjänat den senaste perioden samt disponibel inkomst. Utifrån denna information kommer långivaren fatta ett grundligt beslut, det enklaste lånet att få är således detta om du har en stadig inkomst och om just denna långivare har låga krav.

scroll up