Lätta lån att få

Idag som aldrig förr finns det långivare som erbjuder lätta lån att få. Processen är enkel för att bli beviljad lån och ansökningsprocessen är smidig. Förr i tiden fanns det inga lätta lån att få när människor var i snabbt behov av pengar, då kraven var högre och villkoren flera. Idag är det till och med möjligt att få direkta utbetalningar samma dag som du gör din ansökan om snabblån.

Om du liksom många andra är ute efter lätta lån att få så erbjuder vi på Hitta SMS lån ett flertal långivare som är professionella och alla godkända av Finansinspektionen. Vi rangordnar långivare som ska passa just dig och dina förutsättningar samt de lånen som är lätta att få.

Glöm inte att smslån är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd. Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.


 • Över 50 stycken långivare
 • Objektiv bedömning
 • Smslån till lägst kostnad

HittaSMSLån Rekommenderar

Lumify
Lumify
star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

(3.5)

Lumify erbjuder nya kunder 30 dagar räntefritt + 0 kr uppläggningsavgift. Ansök om ett snabbt och effektivt sms lån redan idag!

Lån till låg kostnad

 1. Lumify

  Månadens rekommendation

  Lumify: 2,000 - 50,000 kr

  star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

  (3.5)

  Eff. Ränta

  12.87 - 236.5 %

  Betalningsanmärkning

  Betalningsanm.

  Accepteras ej

  UC

  Ja

  Åldersgräns

  18 år

  Löptid

  30 - 365 Dagar

  Belopp: 2,000 kr
  Ränta: 39.5 %
  Effektiv ränta: 12.87 - 236.5 %
  Löptid: 30 - 365 Dagar
  Ålderskrav: 18 år eller äldre
  Utan UC: Nej
  Ansök med BankID: Nej
  Betalningsanmärkningar: Accepteras Ej
  Låneskydd kan tecknas: Nej
  Direktutbetalning: Nej

  Lånexempel

  En kredit på 5 000 kr till 39,5 % ränta med en återbetalningstid på sex månader (med sex återbetalningar om 929,57 kr, 1 381,57 kr, 1 344,65 kr, 1 307,74 kr, 1 270,83 kr samt 1 233,91 kr) och 685 kr i uppläggningsavgift, 685 kr i förlängningsavgift samt 360 kr i aviavgifter ger en effektiv ränta på totalt 125,59 %. Det totala beloppet att återbetala är 7 468,27 kr.

 2. Northmill

  Kundernas favorit

  Northmill: 1,000 - 50,000 kr

  star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

  (3.5)

  Eff. Ränta

  6.7 - 25.6 %

  Betalningsanmärkning

  Betalningsanm.

  Accepteras

  UC

  Ja

  Åldersgräns

  18 år

  Löptid

  5 - 72 Mån.

  Belopp: 1,000 kr
  Ränta: 4.9 - 19.9 %
  Effektiv ränta: 6.7 - 25.6 %
  Löptid: 5 - 72 Mån.
  Ålderskrav: 18 år eller äldre
  Utan UC: Nej
  Ansök med BankID: Nej
  Betalningsanmärkningar: Accepteras
  Låneskydd kan tecknas: Nej
  Direktutbetalning: Nej

  Lånexempel

  Vid kredit om 50 000 kr till 12,9 % årsränta (rörlig) under ett år med 12 återbetalningar, en uttagsavgift om 195 kr samt en administrativ månadsavgift om 19 kr blir totalt belopp att återbetala 53 999 kr (4 500 kr per månad) och den effektiva räntan 15,4 %.

 3. Brixo

  Brixo: 3,000 - 30,000 kr

  star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

  (3.5)

  Eff. Ränta

  29.3 %

  Betalningsanmärkning

  Betalningsanm.

  Accepteras

  UC

  Nej

  Åldersgräns

  18 år

  Löptid

  1 - 180 Mån.

  Belopp: 3,000 kr
  Ränta: 25.95 %
  Effektiv ränta: 29.3 %
  Löptid: 1 - 180 Mån.
  Ålderskrav: 18 år eller äldre
  Utan UC: Ja
  Ansök med BankID: Ja
  Betalningsanmärkningar: Accepteras
  Låneskydd kan tecknas: Ja
  Direktutbetalning: Ja

  Lånexempel

  Ett lån på 20 000 kronor till 25,95% bunden ränta som återbetalas under 12 månader med 12 avbetalningar om 1 910 kronor, 0 kr i uppläggningsavgift samt 0 kronor i aviavgift ger en effektiv ränta på totalt 29,3%. Totalt att återbetala blir 22 920 kronor.

Lätta lån med snabb utbetalning

Det kan vara svårt att veta vilket lån just du behöver, lånens karaktär kan skiljas åt en hel del och är därför viktigt att du som blivande låntagare tar reda på all den information du behöver. Avser ditt lån möjligen täcka en semesterresa eller bröllop? Eller en bil, hus eller annat inköp, då kan snabblån vara en idé. Snabblån är lätta lån att få och det går väldigt fort tills det att pengarna är på ditt konto, upp till en bankdag som högst.

Lätta lån att få

Det som utmärker främst snabblån eller smslån är dess lätta tillgång, ansökningsprocessen är snabb och enkel. Pengarna betalas sedan ut direkt och ibland helgtid också, beroende på långivare. Snabblån till skillnad från privatlån har generellt sett kortare återbetalningstid och högre ränta, vilket är viktigt att ha i åtanke vid ansökan om snabblån. Anledningen till att räntan är högre beror på att långivaren ingår i en stor risk vid utlåning av pengar till en person som visar på tidigare ostabil ekonomi. Då det tenderar tala om personens sätt att hantera pengar på samt ansvar, vid många uteblivna betalningar tyder det på slarvighet och mindre trovärdighet för långivare.

Detta är lätta lån

Snabblån eller smslån erbjuder belopp mellan 1 000 kronor upp till 400 000 kronor, helt utan säkerhet. Det innebär att du kan lätt bli beviljad lån utan att behöva lämna in någon pant till banken som säkerhet. Vidare betyder det att du som låntagare för ett snabblån inte behöver uppge lånets syfte eller hur du planerar återbetala skulden. Snabblån är ypperliga och lätta lån att få, det fungerar utmärkt om du i övrigt har en god och stabil ekonomi men för tillfälligt inte har en större summa för någon utgift.

Vi på Hitta SMS lån listar en hel del långivare för att du som kund ska ett stort urval av snabblån att välja mellan. Det blir således enkelt för dig att hitta de bästa lånen för dig och med lägst ränta samt bästa villkor.

Använda lätta lån till detta

Det är viktigt att du som kund är rationell och har din ekonomi under kontroll, långivare ansvarar inte för din ekonomiska situation bortsett från det att de ställer en del krav för att du ska bli beviljad ett lån. Det är därför viktigt att lånet avser nödvändiga utgifter eller kostnader, några av dessa kan exempelvis vara,

 • Semesterresa
 • Renovering av hem
 • Bil eller reparation
 • Lösa mindre krediter
 • Öppna kontokredit
 • Cykel eller teknik

Ansök om ett lätt lån

Det finns lätta lån att få och allt du behöver göra är att besöka de webbsidor med lån som attraherar dig och dina behov. Urvalet hittar du här men på de webbsidor där du återfinner ditt lån, genomför du din ansökan genom att fylla i ett formulär med dina uppgifter samt lånets karaktär.

Ansökan verifieras med BankID och kan göras digitalt. Det brukar dyka upp ett sms som bekräftelse någon minut senare och några timmar senare kan då erhålla pengarna föör ditt lätta lån, direkt på ditt bankkonto.

Enklaste lånet att få

En annan fördel med snabblån är de låga kraven, det finns många snabblåneföretag med hög beviljandegrad trots om du har sedan tidigare en betalningsanmärkning. Det är alltså väldigt lätt att få lån, fastän du kanske haft en skakig ekonomi tidigare.

Lätta lån att få varierar oerhört beroende på vilken ekonomisk situation du befinner dig i just nu, till exempel så är det ingen långivare som beviljar lån om du har en aktiv skuld hos kronofogden. Men långivare tittar även på din rådande ekonomi och inkomster, den mängd pengar du har tjänat den senaste perioden samt disponibel inkomst. Utifrån denna information kommer långivaren fatta ett grundligt beslut, det enklaste lånet att få är således detta om du har en stadig inkomst och om just denna långivare har låga krav.

scroll up