Hittasmslan Background Image

Låna pengar direkt

Behöver du låna pengar direkt? Då har du kommit rätt. Vi på Hitta SMS lån arbetar aktivt med att leta och rekommendera långivare som erbjuder pengar direkt på kontot.

Använd jämförelse verktyget nedan eller välj Ferratum direkt. De erbjuder pengar direkt på kontot.

Glöm inte att smslån är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd. Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.


 • Över 50 stycken långivare
 • Objektiv bedömning
 • Smslån till lägst kostnad

HittaSMSLån Rekommenderar

Lumify
Lumify
star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

(3.5)

Lumify erbjuder nya kunder 30 dagar räntefritt + 0 kr uppläggningsavgift. Ansök om ett snabbt och effektivt sms lån redan idag!

Låna pengar direkt för 2022

 1. Månadens rekommendation

  Lumify
  star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

  Vårt betyg 4.5

  2 000 – 70 000 kr

  Lånebelopp

  40,25 %

  Ränta

  18 år

  Åldersgräns

  Direkt

  Utbetalning
  • Utan UC
  • Ok. bet.anm
  • Enkel och tydlig ansökningsprocess
  • Ingen säkerhet krävs
  • Använder inte UC
  alert

  Detta är en högkostnadskredit

  Information om Lumify

  Utan UC: Ja, använder Creditsafe
  Svarar på ansökan: Dygnet runt
  Direktutbetalning: Ja, dygnet runt

  Till Nordea, SEB, Swedbank & Handelsbanken

  Utbet. helger & kvällar: Ja, dygnet runt

  Villkor och krav Lumify

  Betalningsanmärkningar: Accepteras Ej
  Ålderskrav: 18 år eller äldre
  Inkomstkrav: Inget min. krav - Individuell bedömning
  Lån som arbetslös: Ja
  Effektiv ränta:12,87 - 236,5 %
  Uppläggningsavgift:200 - 400kr
  Aviavgift:60kr

  En kredit på 5 000 kr till 39,5 % ränta med en återbetalningstid på sex månader (med sex återbetalningar om 929,57 kr, 1 381,57 kr, 1 344,65 kr, 1 307,74 kr, 1 270,83 kr samt 1 233,91 kr) och 685 kr i uppläggningsavgift, 685 kr i förlängningsavgift samt 360 kr i aviavgifter ger en effektiv ränta på totalt 125,59 %. Det totala beloppet att återbetala är 7 468,27 kr.

  alert

  Det här är en högkostnadskredit
  Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallakonsument.se.

 2. Northmill
  star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

  Vårt betyg 4.5

  1 000 - 50 000 kr

  Lånebelopp

  4.9 - 20,9 %

  Ränta

  20 år

  Åldersgräns
  • Utan UC
  • Ok bet. anm.
  • Enkel och tydlig ansökningsprocess
  • Ingen säkerhet krävs

  Information om Northmill

  Utan UC: Nej
  Svarar på ansökan: Vardagar
  Direktutbetalning: Nej

  Utbet. helger & kvällar: Ja

  Villkor och krav Northmill

  Betalningsanmärkningar: Accepteras
  Ålderskrav: 20 år eller äldre
  Inkomstkrav: 120 000 kronor
  Lån som arbetslös: Ja
  Effektiv ränta:6.7 - 26,5 %
  Uppläggningsavgift:0 kronor
  Aviavgift:0 kronor

  Vid kredit om 50 000 kr till 12,9 % årsränta (rörlig) under ett år med 12 återbetalningar, en uttagsavgift om 195 kr samt en administrativ månadsavgift om 19 kr blir totalt belopp att återbetala 53 999 kr (4 500 kr per månad) och den effektiva räntan 15,4 %.

Få pengarna direkt

Emellanåt råkar alla människor ut för oväntade eller oförutsägbara kostnader, vilket kan te sig olämpligt och svårt att hantera i vissa fall. När oförutsedda kostnader dyker upp är det inte heller säkert att det finns tillräckligt med pengar på banken för att betala av dem direkt, utan avbetalningen kräver ofta tid och planering. Men i vissa situationer finns inte den möjligheten att till exempel delbetala eller göra en avbetalning över en längre tid, utan pengarna måste finnas tillgängliga direkt. Detta är givetvis stressande och utmanande för de allra flesta som hamnar i en sådan situation, men som tur är så finns det en snabb och enkel lösning på detta.

Mobil pengar

Det går nämligen att låna pengar direkt och få ett lån med direkt utbetalning. Det kan vara svårt att veta vart man ska vända sig till givet att det finns idag allt fler valmöjligheter till långivare, vilket även gör att det är viktigt att jämföra samtliga innan du fattar ett beslut om vilken som är bäst för dig, samt ger dig direkt utbetalning. Detta kan även tyckas vara krävande, speciellt i en redan stressig och desperat situation. Därför underlättar vi det stora arbetet åt dig, här finner du långivare som tillåter dig att låna pengar direkt. Hos oss på Hitta Smslån kan du jämföra lån som gör det möjligt att låna pengar direkt och hitta det bästa lånet för dig.

Låna pengar direkt: vad innebär direkt utbetalning?

Vad innebär det då att låna pengar direkt samt att få direkt utbetalning? Beroende på långivare så finns det en del som erbjuder direkt utbetalning, det innebär att så fort ansökan om lån har genomförts så blir låntagaren direkt meddelat om ansökan är godkänd eller ej och därefter skickas pengar direkt ut till kontot. Ofta använder långivare mobilt BankID i ansökningsprocessen, det innebär att du enkelt fyller i dina personuppgifter och bekräftar med BankID, därefter får du kort efter veta om du beviljas lånet och pengarna skickas då ut inom en dag vanligtvis. Det innebär alltså att ansökan går väldigt fort och ofta kan du även få pengarna inom några minuter, vilket är väldigt fördelaktigt om du befinner dig i ett desperat behov att få pengar snabbt. Givetvis är det låntagarens ansvar att se till diverse räntor såsom effektiv ränta och avgifter som medföljer lånet, därtill rekommenderas starkt att personen i fråga som önskar låna pengar har i övrigt en stabil inkomst och därmed förmåga att betala tillbaka hela skulden, det vill säga lånebeloppet samt medföljande avgifter.

Hur lånar jag pengar direkt?

Vid ansökan om lån med direkt utbetalning finns det några saker att tänka på. Givet att det finns en hel del valmöjligheter att välja mellan när det kommer till långivare, så är det viktigt att du sätter dig ner och faktiskt jämför olika lån, förmåner och avgifter med varandra för att ta reda på vilket lån som gynnar dig bäst. Här hos oss hjälper vi dig med detta då vi presenterar ett urval långivare och varierande lån. Där väljer du sedan ett lån som passar dig bra och helt enkelt ansöker om det. Vidare på nästa sida så fyller du i ditt önskade lånebelopp samt lånetid. Då kommer du även se ungefärlig kostnad per månad uppskattad. Själva tiden att ansöka om lån beräknas ta 2 minuter. Därefter fyller du i personuppgifter och väntar på att få lånet godkänt, därefter får du direkt utbetalning och pengar direkt på kontot.

Vad är det för krav för att få sms lån direkt?

Önskar du låna pengar direkt men riskerar du en betalningsanmärkning exempelvis? Det finns i en del fall vissa krav att ta i beaktning vid ansökan om lån och det gäller att du som låntagare tar reda på vad som gäller för dig och vad som krävs av dig. Beroende på långivare så kan betalningsanmärkningar bortses vid beviljande av lån, medan vissa andra långivare inte accepterar det. Samma sak gäller vid UC, om det går att få lån utan UC eller ej. Därtill finns det olika åldersgränser beroende på lån, i vissa fall är kravet minst 18 år och i andra fall minst 20 år gammal.

Mer indirekta krav som ställs på dig som låntagare är skyldigheten att betala tillbaka hela skulden riskerar och därtill skapa trovärdighet hos din långivare så att de känner sig trygga med att betala pengar till dig. Det är trots allt en risk långivaren tar när de beviljar lån, de förväntar sig att få pengarna återbetalade samt tillhörande ränteavgifter. Därför gäller det för dig som ansöker om lån att faktiskt ha möjlighet till att betala tillbaka lånet och inte ansöka om det för att låta det avse betala onödiga köp. Därtill finns det uppenbara fördelar med lån med direkt utbetalning men att pengarna utbetalas direkt innebär även att lånet fastställs likaså och att räntan på lånet startar. Hos vissa långivare låter de även testa sina låntagares pålitlighet genom att se hur väl de återbetalar skulden, så att de därefter faktiskt kan få låna ett högre lånebelopp.

Vad finns det för fördelar och nackdelar med sms lån direkt?

Att ett snabblån med direkt utbetalning verkar väldigt smidigt och enkelt är sant och det låter väldigt lockande, däremot finns det en del nackdelar till det också. Givet att ett snabblån är en högrisk kredit så medföljer ofta större avgifter i form av effektiv ränta och kortare avbetalningstider, summan totalt att återbetala är därför mycket högre än själva lånebeloppet i sig. Att låna pengar direkt i form av exempelvis snabblån bör användas för de som är i högst behov av snabba pengar men med god möjlighet att betala tillbaka lånet. Lånet avser således inte att användas till onödiga köp, där det ej föreligger en stabil och god inkomst så att det ej går att betala tillbaka hela skulden. Det går visserligen att få låna pengar direkt med ett snabblån men faktum är att det finns en del nackdelar att ta hänsyn till liksom fördelarna. Dessa presenteras i punktform nedan och inledningsvis presenteras fördelarna.

Fördelar:

 • Enkelt kan låna pengar vid behov: Givet smidigheten att ansöka om lån via mobilen med kort ansökningsprocess
 • Enkelt att ansöka om: Låga krav och snabb ansökningsprocess
 • Utbetalningar är snabba: Sker oftast inom några minuter
 • Lån trots betalningsanmärkning: Många långivare tillåter lån blir beviljade trots det
 • Flera varierande summar att låna: Det går att variera lånebeloppen efter behov
 • Räntefria lån: Ibland förekommer denna förmån, beroede på långivare

Nackdelar:

 • Höga räntor: Oftast föreligger hög effektiv ränta
 • Höga avgifter
 • Korta återbetalningsperioder: Ofta är löptiden kortare, vilket kan försvåra möjligheten att återbetala hela skulden inom kortare tid
 • Kan ge många kreditförfrågningar om lån på flera ställen
 • Kan missbrukas och användas till onödiga köp: Vid behov av hjälp för ekonomiska svårigheter kontakta din kommun, kontaktuppgifter finns att hitta beroende på din kommun, där hjälp kan erhållas.

Hos vilka långivare kan jag låna pengar direkt?

Det finns en hel mängd långivare där du kan låna pengar direkt och få direkt utbetalning. Nedan presenteras 3 stycken samt vad deras lån innebär.

Smspengar är ett exempel på en långivare med sms lån direkt, med en väldigt enkel ansökningsprocess där lån utan UC beviljas, emellertid accepteras ej betalningsanmärkning. Därtill ligger en effektiv ränta på 53.12-84.23 % och med en löptid på 1-12 mån. Det går vidare att ansöka om lånebelopp upp till 1 000 kr. Fortsättningsvis finns en annan långivare Lendo som har en betydligt lägre effektiv ränta på 2.95-29.95 %, där även betalningsanmärkning accepteras. Löptiden här är istället 1-15 år och det går att låna till beloppet 10 000 kr. Det går emellertid inte att låna utan UC och det görs inte direkt utbetalning. Slutligen finns ett ytterligare alternativ till långivare Frogtail, som har en effektiv ränta på 29.3 % men ett lånebelopp upp till 5 000 kr. Löptiden är istället här mellan 1-5 år och det går att låna utan UC, däremot accepteras inte betalningsanmärkningar. Frogtail tillåter även direkt utbetalning. Dessa är enbart några få stycken av de samtliga, det finns således mycket mer att finna här på vår hemsida så att du kan jämföra dem och hitta den som passar dig bäst.

Låna pengar direkt med utbetalning hela dygnet

Det fördelaktiga med ett snabblån är just vad namnet implicerar, det är ett snabbt lån där du får pengar med direkt utbetalning när det som helst passar dig. Oftast brukar lånet, oavsett långivare betalas ut inom några minuter och ibland inom endag. Det finns emellertid utöver det sms lån dygnet runt, där du kan få inbetalda pengar direkt på kontot dygnet runt. Det främsta sättet att låna pengar på är genom onlinekredit samt ansöka om kreditlån, detta gör att du har tillgång till ditt sms lån dygnet runt. Det finns fortsättningsvis lån som erbjuder helgutbetalningar samt kvällsutbetalningar. Genom att ansöka om en kredit i förväg går det att erhålla lån under nätterna, vilket görs i form av en kontokredit. Du hittar dessa långivare genom att se bland de olika och där det finns ett grönt ok-mörke för kreditlån. Men om du önskar låna pengar direkt så går det att logga in på sin kontokredit för att sedan överföra pengar till det privata bankkontot. Genom att göra på detta sätt så har du tillgång till dit lån dygnet runt. Vidare går det även att låna pengar direkt om det är sent på kvällen genom att vända sig till specifika långivare som har öppet dygnet runt, där det finns en hel del att välja mellan. Där finns bland annat Freedom Finance som ett populärt alternativ. Fortsättningsvis finns till exempel Ferratum som erbjuder två olika betalningslösningar till sina kunder, genom ett mer traditionellt mikrolån på upp till 4 000 kr och den andra mer moderna produkten kallad flexibel kredit eller “kontokredit”. Vidare finns Mobillån, där nya kunder kan låna upp till 25 000 kr och återkommande kunder som bevisat sin pålitlighet har möjlighet att låna upp till 40 000 kr. Detta erbjuds både som kontokredit samt traditionellt lån.

Sammanfattning om att låna pengar direkt

Har du funderat på att ansöka om ett snabblån? Den självklara fördelen med ett snabblån är givetvis att pengarna betalas ut direkt samt efter ansökningsprocessen kan du få besked direkt om du som låntagare blir godkänd för att därefter få pengarna utbetalda. Ansökningsprocessen i sig är väldigt smidig och det föreligger få krav som behöver vara uppfyllda för att du ska bli beviljad ett lån och kunna låna pengar. Till exempel godtar många långivare betalningsanmärkningar samt ger möjligheten att låna utan UC. Är du i ett desperat behov att få pengar snabbt och du har goda möjligheter att återbetala, så är ett sms lån direkt något för dig. Om du å andra sidan behöver hjälp med din ekonomiska situation så ska du vända dig till budget och skuldrådgivningen för att erhålla hjälp. Men som med allt annat i livet och när du lånar pengar gäller det att vara påläst om lånevillkoren samt jämföra mellan samtliga lån för att hitta det bästa valet för dig. Här på vår hemsida hjälper vi dig med detta, genom vår jämförelsefunktion kan du enkelt få en överblick om de olika lånens karaktärer.

Vidare finns det en hel del långivare som har öppet dygnet runt samt över helger. Därtill finns det då olika tillvägagångssätt för att du ska få tillgång till lånet dygnet runt, samtliga dagar. Beroende på långivare varierar dessa och har olika förmåner. Givet att en stor del av befolkningen använder idag mobiltelefoner regelbundet, är många även vana med samt förutsätter flexibiliteten i att använda mobilen och få lån beviljade snabbt genom dem. Fortsättningsvis går det även idag att befinna sig var som helst och ansöka om ett lån, genom en kort process för att därefter få pengarna direkt på kontot utbetalda.

scroll up