Hittasmslan Background Image

Lån med låga krav

Den här artikeln handlar om just det, “lån med låga krav”. Det finns alltså långivare som beviljar lån utan att ställa allt för mycket krav. Dessa långivare har vanligtvis några utav marknadens högsta beviljande-grader. De potentiella låntagare kan till och med vara utan fast anställning, inkomst eller av någon annan anledning vara i behov av ett lån med låga krav. Skillnaden med detta lån är att ansökan hanteras manuellt istället för en automatiskt kalkyl som genast beviljar eller nekar ansökan.

Glöm inte att smslån är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd. Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.


 • Över 50 stycken långivare
 • Objektiv bedömning
 • Smslån till lägst kostnad

HittaSMSLån Rekommenderar

Lumify
Lumify
star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

(3.5)

Lumify erbjuder nya kunder 30 dagar räntefritt + 0 kr uppläggningsavgift. Ansök om ett snabbt och effektivt sms lån redan idag!

Lån med låga krav för 2020

 1. Månadens rekommendation

  Lumify
  star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

  Vårt betyg 4.5

  2 000 – 70 000 kr

  Lånebelopp

  40,25 %

  Ränta

  18 år

  Åldersgräns

  Direkt

  Utbetalning
  • Utan UC
  • Ok. bet.anm
  • Enkel och tydlig ansökningsprocess
  • Ingen säkerhet krävs
  • Använder inte UC
  alert

  Detta är en högkostnadskredit

  Information om Lumify

  Utan UC: Ja, använder Creditsafe
  Svarar på ansökan: Dygnet runt
  Direktutbetalning: Ja, dygnet runt

  Till Nordea, SEB, Swedbank & Handelsbanken

  Utbet. helger & kvällar: Ja, dygnet runt

  Villkor och krav Lumify

  Betalningsanmärkningar: Accepteras Ej
  Ålderskrav: 18 år eller äldre
  Inkomstkrav: Inget min. krav - Individuell bedömning
  Lån som arbetslös: Ja
  Effektiv ränta:12,87 - 236,5 %
  Uppläggningsavgift:200 - 400kr
  Aviavgift:60kr

  En kredit på 5 000 kr till 39,5 % ränta med en återbetalningstid på sex månader (med sex återbetalningar om 929,57 kr, 1 381,57 kr, 1 344,65 kr, 1 307,74 kr, 1 270,83 kr samt 1 233,91 kr) och 685 kr i uppläggningsavgift, 685 kr i förlängningsavgift samt 360 kr i aviavgifter ger en effektiv ränta på totalt 125,59 %. Det totala beloppet att återbetala är 7 468,27 kr.

  alert

  Det här är en högkostnadskredit
  Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallakonsument.se.

 2. Northmill
  star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

  Vårt betyg 4.5

  1 000 - 50 000 kr

  Lånebelopp

  4.9 - 20,9 %

  Ränta

  20 år

  Åldersgräns
  • Utan UC
  • Ok bet. anm.
  • Enkel och tydlig ansökningsprocess
  • Ingen säkerhet krävs

  Information om Northmill

  Utan UC: Nej
  Svarar på ansökan: Vardagar
  Direktutbetalning: Nej

  Utbet. helger & kvällar: Ja

  Villkor och krav Northmill

  Betalningsanmärkningar: Accepteras
  Ålderskrav: 20 år eller äldre
  Inkomstkrav: 120 000 kronor
  Lån som arbetslös: Ja
  Effektiv ränta:6.7 - 26,5 %
  Uppläggningsavgift:0 kronor
  Aviavgift:0 kronor

  Vid kredit om 50 000 kr till 12,9 % årsränta (rörlig) under ett år med 12 återbetalningar, en uttagsavgift om 195 kr samt en administrativ månadsavgift om 19 kr blir totalt belopp att återbetala 53 999 kr (4 500 kr per månad) och den effektiva räntan 15,4 %.

Manuell uträkning

När en långivare manuellt räknar, går det att göra smidigare och allt mer flexibla lösningar. Långivaren kan dessutom diskutera den potentiella låntagarens ekonomiska position och formulera en återbetalningsplan. Exempelvis genom att den potentilla låntagaren ska sälja en värdefull ägodel eller har besparingar som går att bruka för detta syfte. Ett lån med låga krav är fördelaktigt när du vet att du kommer kunna betala tillbaka pengarna om några dagar men att du behöver dem just nu, och då inte behöva uppfylla långivarens olika krav.

Mobil pengar

Vad är lån med låga krav?

Fördelen med lån med låga krav är att nästan vem som helst har möjlighet att ansöka och bli beviljad ett lån. Anledningen till detta säger sig självt, lånen innefattar låga krav. Det är inte relevant med en hög inkomst eller tillgångar. Till och med den med en svag ekonomi kan bli beviljad lånet. Inte heller behöver betalningsanmärkningar innebära något problem, och även därför ett fördelaktigt sätt att ta sig ur en ekonomisk knipa. Det finns naturligtvis mindre fördelaktiga ting med detta lån, vilka är bland annat större risker för kreditgivaren, räntan är högre än för andra lån och om du inte betalar eller amorterar i tid kan det stå dig dyrt. Åtminstone första gången du lånar.

Vem bör ansöka om lån med låga krav?

Du som har en sämre ekonomi eller befinner dig i en akut situation där du behöver ekonomiskt hjälpmedel ganska omgående och vet att du kommer kunna betala tillbaka inom en snar framtid. Dessa personer har nytt av detta lån. Mer specifikt vem detta kan vara är exempelvis en student, pensionär, ung person eller någon sjukskriven. De allra flesta kan relatera till en situation eller period i livet när pengaflödet har varit trögare. Det är för sådant tillfälle vi på Hitta SMS lån vill erbjuda dig ekonomisk hjälp. Har du å andra sidan en hög kreditvärdighet kan du bli beviljad billigare lån med lägre ränta och är kanske lån med låga krav inte är det självklara valet för dig.

Att välja lån med låga krav

Det är viktigt för oss att du hittar en långivare som kan erbjuda det bästa lånet för att du ska bli så nöjd som möjligt. För dig kanske det är viktigt att finna en långivare kan erbjuda olika förmåner som exempelvis betala ut pengarna under kvällar, helger eller accepterar betalningsanmärkningar.

Krav för lån med låga krav

Lån med låga krav är ett flexibelt lån som inte kräver särskilt mycket. Det krav som faktiskt finns är följande;

 • Myndig (18)
 • Svensk medborgare
 • Folkbokförd i Sverige sedan ett par år tillbaka
 • Har konto i en svensk bank
 • Svenskt mobilnummer
 • Du kan uppvisa någon form av inkomst
 • Inget skuldkonto hos Kronofogdemyndigheten

Det är inte många krav som krävs och säkerligen inte krävs om andra långivare förväntar sig men det är iallafall en del saker som måste stämma för att långivaren ska känna sig trygg med sitt beslut. Lycka till!

scroll up