Hittasmslan Background Image

Enklaste lånet att få

Idag som aldrig förr finns det långivare som erbjuder enkla lån. Processen är enkel för att bli beviljad lån och ansökningsprocessen är smidig. Förr i tiden fanns det inga lätta lån att få när människor var i snabbt behov av pengar, då kraven var högre och villkoren flera. Idag är det till och med möjligt att få direkta utbetalningar samma dag som du gör din ansökan om snabblån.

Om du liksom många andra är ute efter lätta lån att få så erbjuder vi på Hitta SMS lån ett flertal långivare som är professionella och alla godkända av Finansinspektionen. Vi rangordnar långivare som ska passa just dig och dina förutsättningar samt de lånen som är lätta att få.


 • Över 50 stycken långivare
 • Objektiv bedömning
 • Smslån till lägst kostnad
Enkla lån

Lån till låg kostnad

 1. Månadens rekommendation

  Lumify
  star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

  Vårt betyg 4.5

  2 000 – 70 000 kr

  Lånebelopp

  40,25 %

  Ränta

  18 år

  Åldersgräns

  Direkt

  Utbetalning
  • Utan UC
  • Ok. bet.anm
  • Enkel och tydlig ansökningsprocess
  • Ingen säkerhet krävs
  • Använder inte UC
  alert

  Detta är en högkostnadskredit

  Information om Lumify

  Utan UC: Ja, använder Creditsafe
  Svarar på ansökan: Dygnet runt
  Direktutbetalning: Ja, dygnet runt

  Till Nordea, SEB, Swedbank & Handelsbanken

  Utbet. helger & kvällar: Ja, dygnet runt

  Villkor och krav Lumify

  Betalningsanmärkningar: Accepteras Ej
  Ålderskrav: 18 år eller äldre
  Inkomstkrav: Inget min. krav - Individuell bedömning
  Lån som arbetslös: Ja
  Effektiv ränta:12,87 - 236,5 %
  Uppläggningsavgift:200 - 400kr
  Aviavgift:60kr

  En kredit på 5 000 kr till 39,5 % ränta med en återbetalningstid på sex månader (med sex återbetalningar om 929,57 kr, 1 381,57 kr, 1 344,65 kr, 1 307,74 kr, 1 270,83 kr samt 1 233,91 kr) och 685 kr i uppläggningsavgift, 685 kr i förlängningsavgift samt 360 kr i aviavgifter ger en effektiv ränta på totalt 125,59 %. Det totala beloppet att återbetala är 7 468,27 kr.

  alert

  Det här är en högkostnadskredit
  Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallakonsument.se.

 2. Northmill
  star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

  Vårt betyg 4.5

  1 000 - 50 000 kr

  Lånebelopp

  4,9% - 21,9%

  Ränta

  20 år

  Åldersgräns
  • Utan UC
  • Ok bet. anm.
  • Enkel och tydlig ansökningsprocess
  • Ingen säkerhet krävs

  Information om Northmill

  Utan UC: Nej
  Svarar på ansökan: Vardagar
  Direktutbetalning: Nej

  Utbet. helger & kvällar: Ja

  Villkor och krav Northmill

  Betalningsanmärkningar: Accepteras
  Ålderskrav: 20 år eller äldre
  Inkomstkrav: 120 000 kronor
  Lån som arbetslös: Ja
  Effektiv ränta:6,05% - 27,41%
  Uppläggningsavgift:0 kronor
  Aviavgift:0 kronor

  Vid kredit om 25 000 kr till 13,9 % årsränta (rörlig) under fem år med 60 återbetalningar, en uttagsavgift om 195 kr samt en administrativ månadsavgift om 19 kr blir månadsbeloppet 604 kr (totalt 36 237 kr) och den effektiva räntan 16,88 %.

Lätta lån med snabb utbetalning

Det kan vara svårt att veta vilket lån just du behöver, lånens karaktär kan skiljas åt en hel del och är därför viktigt att du som blivande låntagare tar reda på all den information du behöver. Avser ditt lån möjligen täcka en semesterresa eller bröllop? Eller en bil, hus eller annat inköp, då kan snabblån vara en idé. Snabblån är lätta lån att få och det går väldigt fort tills det att pengarna är på ditt konto, upp till en bankdag som högst.

Jämför sms lån

Det som utmärker främst snabblån eller smslån är dess lätta tillgång, ansökningsprocessen är snabb och enkel. Pengarna betalas sedan ut direkt och ibland helgtid också, beroende på långivare. Snabblån till skillnad från privatlån har generellt sett kortare återbetalningstid och högre ränta, vilket är viktigt att ha i åtanke vid ansökan om snabblån. Anledningen till att räntan är högre beror på att långivaren ingår i en stor risk vid utlåning av pengar till en person som visar på tidigare ostabil ekonomi. Då det tenderar tala om personens sätt att hantera pengar på samt ansvar, vid många uteblivna betalningar tyder det på slarvighet och mindre trovärdighet för långivare.

Detta är lätta lån

Snabblån eller smslån erbjuder belopp mellan 1 000 kronor upp till 400 000 kronor, helt utan säkerhet. Det innebär att du kan lätt bli beviljad lån utan att behöva lämna in någon pant till banken som säkerhet. Vidare betyder det att du som låntagare för ett snabblån inte behöver uppge lånets syfte eller hur du planerar återbetala skulden. Snabblån är ypperliga och lätta lån att få, det fungerar utmärkt om du i övrigt har en god och stabil ekonomi men för tillfälligt inte har en större summa för någon utgift.

Vi på Hitta SMS lån listar en hel del långivare för att du som kund ska ett stort urval av snabblån att välja mellan. Det blir således enkelt för dig att hitta de bästa lånen för dig och med lägst ränta samt bästa villkor.

Använda lätta lån till detta

Det är viktigt att du som kund är rationell och har din ekonomi under kontroll, långivare ansvarar inte för din ekonomiska situation bortsett från det att de ställer en del krav för att du ska bli beviljad ett lån. Det är därför viktigt att lånet avser nödvändiga utgifter eller kostnader, några av dessa kan exempelvis vara,

 • Semesterresa
 • Renovering av hem
 • Bil eller reparation
 • Lösa mindre krediter
 • Öppna kontokredit
 • Cykel eller teknik

Ansök om ett lätt lån

Det finns lätta lån att få och allt du behöver göra är att besöka de webbsidor med lån som attraherar dig och dina behov. Urvalet hittar du här men på de webbsidor där du återfinner ditt lån, genomför du din ansökan genom att fylla i ett formulär med dina uppgifter samt lånets karaktär.

Ansökan verifieras med BankID och kan göras digitalt. Det brukar dyka upp ett sms som bekräftelse någon minut senare och några timmar senare kan då erhålla pengarna föör ditt lätta lån, direkt på ditt bankkonto.

Enklaste lånet att få

En annan fördel med snabblån är de låga kraven, det finns många snabblåneföretag med hög beviljandegrad trots om du har sedan tidigare en betalningsanmärkning. Det är alltså väldigt lätt att få lån, fastän du kanske haft en skakig ekonomi tidigare.

Lätta lån att få varierar oerhört beroende på vilken ekonomisk situation du befinner dig i just nu, till exempel så är det ingen långivare som beviljar lån om du har en aktiv skuld hos kronofogden. Men långivare tittar även på din rådande ekonomi och inkomster, den mängd pengar du har tjänat den senaste perioden samt disponibel inkomst. Utifrån denna information kommer långivaren fatta ett grundligt beslut, det enklaste lånet att få är således detta om du har en stadig inkomst och om just denna långivare har låga krav.

scroll up