Snabblån med låg ränta

Det finns olika snabblån som erbjuder dig som kund räntefria lån. Detta är det absolut billigaste lånet som går att ta på marknaden, då du som kund kan inledningsvis få några räntefria månader, tills att kostnaderna drar igång igen. Perioden avser oftast en till fyra månader men när räntekostnaderna tilläggs efter den räntefria perioden så är de oftast högre för att kompensera för den tidigare räntefria perioden. Räntefria smslån är en god lösning om du som låntagare vet med dig att du kan betala den totala summan av lånet och i tid. Snabblån med låg ränta är i annat fall mer lämpligt om personen i fråga om den ej kommer klara av den höga räntan och kostnader.

Glöm inte att smslån är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd. Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.


 • Över 50 stycken långivare
 • Objektiv bedömning
 • Smslån till lägst kostnad

HittaSMSLån Rekommenderar

Lumify
Lumify
star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

(3.5)

Lumify erbjuder nya kunder 30 dagar räntefritt + 0 kr uppläggningsavgift. Ansök om ett snabbt och effektivt sms lån redan idag!

Hitta ett snabblån med låg ränta

 1. Lumify

  Månadens rekommendation

  Lumify: 2,000 - 50,000 kr

  star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

  (3.5)

  Eff. Ränta

  12.87 - 236.5 %

  Betalningsanmärkning

  Betalningsanm.

  Accepteras ej

  UC

  Ja

  Åldersgräns

  18 år

  Löptid

  30 - 365 Dagar

  Belopp: 2,000 kr
  Ränta: 39.5 %
  Effektiv ränta: 12.87 - 236.5 %
  Löptid: 30 - 365 Dagar
  Ålderskrav: 18 år eller äldre
  Utan UC: Nej
  Ansök med BankID: Nej
  Betalningsanmärkningar: Accepteras Ej
  Låneskydd kan tecknas: Nej
  Direktutbetalning: Nej

  Lånexempel

  En kredit på 5 000 kr till 39,5 % ränta med en återbetalningstid på sex månader (med sex återbetalningar om 929,57 kr, 1 381,57 kr, 1 344,65 kr, 1 307,74 kr, 1 270,83 kr samt 1 233,91 kr) och 685 kr i uppläggningsavgift, 685 kr i förlängningsavgift samt 360 kr i aviavgifter ger en effektiv ränta på totalt 125,59 %. Det totala beloppet att återbetala är 7 468,27 kr.

 2. Northmill

  Kundernas favorit

  Northmill: 1,000 - 50,000 kr

  star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

  (3.5)

  Eff. Ränta

  6.7 - 25.6 %

  Betalningsanmärkning

  Betalningsanm.

  Accepteras

  UC

  Ja

  Åldersgräns

  18 år

  Löptid

  5 - 72 Mån.

  Belopp: 1,000 kr
  Ränta: 4.9 - 19.9 %
  Effektiv ränta: 6.7 - 25.6 %
  Löptid: 5 - 72 Mån.
  Ålderskrav: 18 år eller äldre
  Utan UC: Nej
  Ansök med BankID: Nej
  Betalningsanmärkningar: Accepteras
  Låneskydd kan tecknas: Nej
  Direktutbetalning: Nej

  Lånexempel

  Vid kredit om 50 000 kr till 12,9 % årsränta (rörlig) under ett år med 12 återbetalningar, en uttagsavgift om 195 kr samt en administrativ månadsavgift om 19 kr blir totalt belopp att återbetala 53 999 kr (4 500 kr per månad) och den effektiva räntan 15,4 %.

 3. Brixo

  Brixo: 3,000 - 30,000 kr

  star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

  (3.5)

  Eff. Ränta

  29.3 %

  Betalningsanmärkning

  Betalningsanm.

  Accepteras

  UC

  Nej

  Åldersgräns

  18 år

  Löptid

  1 - 180 Mån.

  Belopp: 3,000 kr
  Ränta: 25.95 %
  Effektiv ränta: 29.3 %
  Löptid: 1 - 180 Mån.
  Ålderskrav: 18 år eller äldre
  Utan UC: Ja
  Ansök med BankID: Ja
  Betalningsanmärkningar: Accepteras
  Låneskydd kan tecknas: Ja
  Direktutbetalning: Ja

  Lånexempel

  Ett lån på 20 000 kronor till 25,95% bunden ränta som återbetalas under 12 månader med 12 avbetalningar om 1 910 kronor, 0 kr i uppläggningsavgift samt 0 kronor i aviavgift ger en effektiv ränta på totalt 29,3%. Totalt att återbetala blir 22 920 kronor.

Jämför alla långivare

Det är viktigt för dig som kund att engagera dig ytterligare vid till exempel ett snabblån med låg ränta, för att hitta den optimala långivaren och lånet för just dig. Vi på Hitta SMS lån hjälper dig med detta och vi samarbetar enbart med professionella långivare som är godkända av Finansinspektionen.

mobile money

Att hitta sms lån med låg ränta

Att ta ett snabblån med låg ränta kan vara en enkel och snabb lösning för den som är i akut behov av pengar, och det finns inga egna medel att utnyttja. Många långivare för smslån behöver inte heller ta hänsyn till om du har råkat dra på dig en betalningsanmärkning, oftast är villkoren för att låna pengar väldigt få. Snabblån med låg ränta är en ypperlig lösning om du är i behov av ett snabbt lån då den totala kostnaden för lånet brukar bli mindre om låntagaren väljer att betala en lägre ränta i några månader, än att exempelvis välja lån med räntefri period och efter periodens slut betala vanlig ränta.

Billiga sms lån med låg ränta

Idag har marknaden för snabblån expanderat och det finns ett brett utbud av olika smslån. Det har även lett till att det går att bli beviljad snabblån med låga räntor och lägre extra avgifter, till skillnad från när snabblån var nytt på marknaden.

Det finns emellertid en del saker att ha i åtanke vid ansökan om snabblån och snabblån med låga räntor, dessa är följande,

 • Återbetalningstid
 • Räntor
 • Extra avgifter utöver lånet och räntor
 • Lånets återbetalningssätt
 • Om smslånet innebär att en UC tas vid ansökan eller inte

Låga räntor på lånen med olika fördelar

Med tanke på det stora urvalet av snabblån så finns det lån med olika villkor och varianter för att kunna passa enskilda individer och deras förutsättningar så bra som möjligt. Det kan till exempel röra sig om återbetalningtidens längd eller räntevillkor. Det är du som ska ta ett lån för att gynna din ekonomiska situation och det är därför viktigt att du lägger ner god tid och eftertanke på vad du letar efter och behöver. Det kan vidare vara mer lämpligt för en låntagare som har god ekonomi i övrigt men ändå kanske inte har råd att betala en stor total kostnad som ett räntefritt snabblån tenderar att generera. Att då ta ett snabblån med låga räntor kan vara den ultimata lösningen och mest fördelaktig för den låntagaren i den givna situationen.

Smslån eller snabblån ger oftast snabba utbetalningar, vanligtvis betalas pengarna ut på kontot direkt efter ansökningsprocessen är gjord. En del långivare betalar ej ut under helgtid, därför är det bra att göra en gedigen efterforskning på vilken långivare som passar bäst för dig. Det finns finns vidare långivare som kan betala ut efter någon timme, oavsett dag. Så om du är i akut behov efter pengar och det vill säga snabb utbetalning så är snabblån ett bra alternativ.

Räntefria smslån och snabblån

En del långivare erbjuder även dig som kund att slippa betala ränta om lånet återbetalas inom en viss tid. Tidsfristen brukar ligga på 30 dagar, om du lyckas betala den totala summan inom denna tid så blir hela lånet räntefritt och inga eventuella avgifter förekommer.

Att ta ett snabblån med låg ränta är naturligtvis inte helt kravlöst, trots att villkoren är färre än vid ett privatlån. Dessa krav måste vara uppfyllda,

 • Myndig (18 år)
 • Folkbokförd i Sverige
 • Svenskt mobilnummer
 • Svenskt bankkonto
 • Taxerad inkomst
 • Inga aktiva skulder hos Kronofogden

Att ta lån till låg ränta

Att ta ett snabblån med låg ränta innebär en risk för låntagare liksom alla lån, att kunna betala tillbaka hela skulden. Räntor vid smslån tenderar att vara högre än andra lån, däremot är räntevillkoren betydligt bättre idag för samtliga kunder än vad det tidigare har varit.

Vad beror denna högre ränta på? Det är inte svårare än så att långivare på låneinstituten av snabblån ingår i en stor risk vid belåning av pengar, till skillnad från banken så är villkoren färre och kraven lägre. Dessutom är det lånebeloppet mindre och det går att få pengarna utbetalda snabbt, det går även att låna snabbt och flera gånger. Detta medför även risk för samtliga parter och för att långivarna ska få säkerhet så kräver det en högre ränta.

scroll up