Smslån utan uc

Söker du efter ett smslån utan uc har du hittat rätt. Vi på Hitta SMS lån har tagit fram en samling av smslångivare som erbjuder just detta. Alla dessa som du ser nedan är pålitliga långivare som står under tillsyn av finansinspektionen. Att smslåna utan uc innebär att smslångivaren inte gör kreditupplysningen via Upplysningscentralen. Detta är bra då många förfrågningar hos Upplysningscentralen ses som negativt av storbankerna.

Eftersom dina låneansökningar registreras av uc, kan din kreditvärdighet och dina förutsättningar till framtida förhandlingar till bra ränta riskera att försämras. De långivare som använder andra kreditupplysnings aktörer kan istället erbjuda dig en kreditupplysning utan att de delar den informationen med någon annan. Din kreditvärdighet blir alltså inte sämre pga du har gjort flera låneansökningar om de görs utan uc.

Glöm inte att smslån är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd. Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.

HittaSMSLån Rekommenderar

Lumify
Meddelandelån
star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

(5)

Ferratum är en enkel, flexibel och smidig långivare. De lyssnar på sina kunder och vi på Hitta SMS lån rekommenderar dem starkt. De erbjuder smslån från 1000 kr till 45 000 kr.

Bästa sms lån för 2020

Smslån utan uc 90 dagar

Den vanligaste återbetalningstiden brukar ligga på 30 dagar. Men det finns långivare som erbjuder smslån med en återbetalningsperiod på 90 dagar och är den längsta återbetalningstiden som finns idag hos långivarna när det kommer till smslån. 90 dagar ger dig mer utrymme och tid att betala tillbaka pengarna som du lånat. Att på 30 dagar betala tillbaka ett lån är en snäv tidsram för alla idag och ganska svår att lyckas med beroende på hur stor lånesumman är.

Smslån utan uc med direkt utbetalning

Skulle det vara fallet att utbetalningen behövs göras snabbt till dig, så finns det långivare som kan betala ut pengarna direkt efter att de fått in din ansökan. De kan även erbjuda en direkt betalning på smslån utan UC. Beroende på vilken långivare du väljer kan det finnas en del saker som kan begränsa snabbheten. För att få pengarna till ditt bankkonto kan krävas att långivaren och du har samma bank, och det kan finnas begränsningar i hantering av lånet om du tex inte ansöker under långivarens öppettider.

Smslån utan uc med betalningsanmärkning

Det finns även långivare som accepterar att betala ut smslån till dig trots att det finns en betalningsanmärkning sedan tidigare. Långivarna gör inte sina kreditupplysningar hos upplysningscentralen utan använder sig av andra företag som erbjuder samma typ av tjänst. De vet också att en betalningsanmärkning inte betyder att du inte kan betala tillbaka ett lån utan att det kan handla om en försvunnen räkning, byta av arbetsgivare eller så kanske du varit utomlands en längre period. Det är sånt som händer alla vilket långivarna är medvetna om.

Nya smslån utan uc

Nya långivare har lanserat nya låneprodukter där du enkelt kan låna utan att det görs en uc.

Med de nya smslånen kan du enkelt hitta de senaste låneprodukterna med de senaste erbjudandena. Istället för att göra kreditupplysningen genom uc görs den genom andra aktörer som tex Bisnode, Safenode eller Creditsafe. Du slipper upprepade registreringar från kredit upplysningscentralen som kan sänka din kreditvärdighet.

Smslån utan uc med svar direkt

En långivare som erbjuder svar direkt kan efter att lånet är beviljats ge dig en direkt utbetalning. Eftersom dina låneansökningar registreras av uc, kan din kreditvärdighet och dina förutsättningar till framtida förhandlingar till bra ränta riskera att försämras. Det finns många långivare som har snabba handläggningstider för de lån ansökningar de får in. Vissa kan till och med svara inom en timme. Så är det bråttom var noga med att kolla hur snabbt du får svar på din ansökning från långivaren.