Hittasmslan Background Image

Låna 21000 kr utan UC

Om du behöver låna 21000 kr snabbt och enkelt så är snabblån eller kontokredit den optimala lösningen. Här på Hitta SMS lån listar vi ett stort urval av långivare, för att du ska hitta den som passar just dig bäst. Vi listar även diverse snabblåneföretag som möjliggör för dig att låna 21000 kr utan UC och om du har sedan tidigare en betalningsanmärkning.

Glöm inte att smslån är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd. Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.

HittaSMSLån Rekommenderar

Lumify
Lumify
star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

(3.5)

Lumify erbjuder nya kunder 30 dagar räntefritt + 0 kr uppläggningsavgift. Ansök om ett snabbt och effektivt sms lån redan idag!

Bästa lån 21000 kr utan UC

 1. Månadens rekommendation

  Lumify
  star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

  Vårt betyg 4.5

  2 000 – 70 000 kr

  Lånebelopp

  40,25 %

  Ränta

  18 år

  Åldersgräns

  Direkt

  Utbetalning
  • Utan UC
  • Ok. bet.anm
  • Enkel och tydlig ansökningsprocess
  • Ingen säkerhet krävs
  • Använder inte UC
  alert

  Detta är en högkostnadskredit

  Information om Lumify

  Utan UC: Ja, använder Creditsafe
  Svarar på ansökan: Dygnet runt
  Direktutbetalning: Ja, dygnet runt

  Till Nordea, SEB, Swedbank & Handelsbanken

  Utbet. helger & kvällar: Ja, dygnet runt

  Villkor och krav Lumify

  Betalningsanmärkningar: Accepteras Ej
  Ålderskrav: 18 år eller äldre
  Inkomstkrav: Inget min. krav - Individuell bedömning
  Lån som arbetslös: Ja
  Effektiv ränta:12,87 - 236,5 %
  Uppläggningsavgift:200 - 400kr
  Aviavgift:60kr

  En kredit på 5 000 kr till 39,5 % ränta med en återbetalningstid på sex månader (med sex återbetalningar om 929,57 kr, 1 381,57 kr, 1 344,65 kr, 1 307,74 kr, 1 270,83 kr samt 1 233,91 kr) och 685 kr i uppläggningsavgift, 685 kr i förlängningsavgift samt 360 kr i aviavgifter ger en effektiv ränta på totalt 125,59 %. Det totala beloppet att återbetala är 7 468,27 kr.

  alert

  Det här är en högkostnadskredit
  Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallakonsument.se.

 2. Northmill
  star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled star filled

  Vårt betyg 4.5

  1 000 - 50 000 kr

  Lånebelopp

  4.9 - 20,9 %

  Ränta

  20 år

  Åldersgräns
  • Utan UC
  • Ok bet. anm.
  • Enkel och tydlig ansökningsprocess
  • Ingen säkerhet krävs

  Information om Northmill

  Utan UC: Nej
  Svarar på ansökan: Vardagar
  Direktutbetalning: Nej

  Utbet. helger & kvällar: Ja

  Villkor och krav Northmill

  Betalningsanmärkningar: Accepteras
  Ålderskrav: 20 år eller äldre
  Inkomstkrav: 120 000 kronor
  Lån som arbetslös: Ja
  Effektiv ränta:6.7 - 26,5 %
  Uppläggningsavgift:0 kronor
  Aviavgift:0 kronor

  Vid kredit om 50 000 kr till 12,9 % årsränta (rörlig) under ett år med 12 återbetalningar, en uttagsavgift om 195 kr samt en administrativ månadsavgift om 19 kr blir totalt belopp att återbetala 53 999 kr (4 500 kr per månad) och den effektiva räntan 15,4 %.

Smslån på 21000 kr med direkt utbetalning

Idag har marknaden för snabblån expanderat mycket, det har även möjliggjort snabbare och mer flexibla ansökningsprocesser samt möjligheter till att ta lån. Ansökan om lån kan idag göras digitalt och enkelt på en webbsida och via BankID, vilket innebär att du inte måste fysiskt besöka en bank för att få exempelvis ett snabblån. Vidare är ansökningsprocessen snabb liksom utbetalningen, de flesta långivare kan erbjuda direkt utbetalning på några timmar eller en bankdag, en del även under helgtid. Du kan således få ditt sms lån utbetalt direkt till ditt bankkonto, förutsatt att du är kund hos någon av följande banker, SEB, Swedbank, Danske Bank, Handelsbanken eller Nordea. Om du inte är kund hos dessa så kan utbetalningen dröja upp till en bankdag.

Mobil pengar

Snabblån utan UC eller med betalningsanmärkning

Det finns ett flertal långivare som idag erbjuder dig att låna 21000 kr utan UC. UC (Upplysningscentralen) är ett upplysningsföretag som värderar din kreditvärdighet, det vill säga betalningsförmåga. Beroende på din ekonomiska situation och historia hos inkassoföretag eller Kronofogden så kommer långivare bedöma dig som trovärdig respektive icke trovärdig. Har du till exempel missat betalat fakturor och på så sätt dragit på dig betalningsanmärkningar så kommer din kreditvärdighet att minska, och därmed trovärdigheten för långivare. Det finns emellertid kreditupplysningsföretag där din betalningsanmärkning ej registreras hos UC, och påverkar således inte dina chanser att bli beviljad lån i framtiden. Dessa är bland annat Bisnode och Creditsafe.

Många snabblåneföretag använder sig av Bisnode Kredit eller Creditsafe, där hittar de information om du som låntagare är trovärdig eller ej. Långivare måste enligt Konsumentkreditlagen se över din ekonomiska situation och därmed din kreditvärdighet, skillnaden är emellertid att ditt namn inte registreras. Om du trots allt har sedan tidigare en anmärkning så kan du ändå bli beviljad lån av en del långivare. Det går till exempel att låna 21000 kr utan UC med betalningsanmärkning. Det är vidare värt att ha i åtanke att låna 21000 kr utan UC ska göras om du har möjlighet att betala tillbaka hela skulden och inom återbetalningstiden.

Om du har en betalningsanmärkning sedan tidigare så försämras trovärdigheten hos långivaren då du visar på en osäkerhet kring återbetalning och ansvaret runt lånet. Det kan alltså medföra att räntan på detta lån blir något högre och du kanske får ett begränsat lånebelopp. Anledningen till detta beror helt enkelt på att långivare måste ha någon typ av säkerhet när det lånar ut pengar då de ingår i en risk, i detta fall en ännu större risk och därmed krävs en större säkerhet. Att låna 21000 kr utan UC riktar sig ändå främst till dig som ska ansöka om ett större lån inom snar framtid och har en god ekonomi, men behöver ett smslån för tillfället. Det kan möjligtvis föreligga en oförutsedd kostnad och du behöver låna 21000 snabbt för att åtgärda denna kostnad.

Vad du ska tänka på när du lånar 21000 kr

Det är viktigt för dig som kund och potentiell låntagare att fundera kring vad lånet avser gå till och att du endast belånar dig vad som är nödvändigt. Du måste även vara säker på din betalningsförmåga och ha i övrigt en god ekonomi.

Det kan även vara svårt att gå tillväga om vilket lån som är bäst och mest lämpat för just dig. Vi på Hitta SMS lån strukturerar upp ett flertal långivare och all den information du behöver för att fatta det rätta beslutet för just dig. Lånets karaktär måste vara anpassat dina förutsättningar och krav, du kanske undrar vad som skiljer ett snabblån åt mot ett privatlån? Det som utmärker ett snabblån är möjligheten att kunna få direkta utbetalningar och få krav som ställs på låntagaren för att få lånet beviljat. Dessutom kan du låna 21000 kr utan UC med en betalningsanmärkning, vilket ett fåtal långivare kan erbjuda. Ett snabblån kan hamna på samma slutsumma som ett privatlån, det vill säga att du undvika dyra kostnader och avgifter. Du som kund har ett eget ansvar att se vilka långivare som kan erbjuda dig den hjälp du behöver, och om du vet med dig att inte kan återbetala en skuld på en kort löptid så ska du ansöka om snabblån som erbjuder längre återbetalningsperioder.

Du som kund har ett brett utbud och urval att välja mellan när det kommer till olika låns karaktär och långivare. Nya kunder kan erbjudas räntefria lån under vanligtvis 14 dagar till en månad, räntan skjuts upp till senare när du har möjlighet att betala hela skulden. Långivare kan emellertid ta ut en högre ränta för att kompensera den tid lånet var räntefritt. Vidare finns det lån med låg ränta, dessa kan i vissa fall i slutändan kosta lika mycket som räntefria lån då det räntan är samma under hela löptiden. Men när det kommer till samtliga snabblåneföretag så finns det alltid möjlighet att låna 21000 kr utan UC, till skillnad från andra långivare. För låntagare är billiga lån attraktiva och den lägsta månadsräntan ligger på 1,24 % idag. Det finns slutligen ett så kallat omstartslån som samlar alla dina små lån, till ett enda större lån, om inte långivaren gör en kreditupplysning hos UC, då kan du låna 21000 kr utan UC. Detta är fördelaktigt då räntan bli en och samma för lånet liksom avgifter. Det är också en bra lösning om du avser täcka flera små lån med det nya lånet. Alla erbjudanden och villkor varierar naturligtvis beroende på vilken långivare och lånets karaktär, det är därför en god idé för dig att ta reda på all information du behöver för att få det bästa erbjudandet för dig.

scroll up