Hittasmslan Background Image

Så skapar du en budget

Att leva under dina tillgångar kan vara svårt då majoriteten av människor alltid vill ha mer. Här handlar det om aktivt bryta det onda mönstret. Det är väldigt lätt att använda ett smslån för snabba pengar, men risken blir att månadskostnaderna blir så höga att konsumenten inte kan betala tillbaka lånet.

På många smslån är straffavgifterna väldigt höga och vips så är ditt ärende hos kronofogden. Därför måste du som konsument vara väldigt försiktig och läsa på om smslånet du tänker ta. Det är även därför vi driver den här jämförelse tjänsten, just för att skydda dig som konsument mot smslån som är onödigt dyra.

Författare: Alexander M. Sandvik
Publicerat: 07/05/2020

alt=

Att leva under dina tillgångar kan vara svårt då majoriteten av människor alltid vill ha mer. Här handlar det om aktivt bryta det onda mönstret. Det är väldigt lätt att använda ett smslån för snabba pengar, men risken blir att månadskostnaderna blir så höga att konsumenten inte kan betala tillbaka lånet. På många smslån är straffavgifterna väldigt höga och vips så är ditt ärende hos kronofogden. Därför måste du som konsument vara väldigt försiktig och läsa på om smslånet du tänker ta. Det är även därför vi driver den här jämförelse tjänsten, just för att skydda dig som konsument mot smslån som är onödigt dyra.

Det finns fall där människor har använt smslån för att stödja sitt spelberoende, narkotika osv. Detta är givetvis extrema fall, men om du har någon i din närhet som hela tiden måste låna pengar kan det vara en god idé att faktiskt prata med den personen och se ifall den behöver hjälper med sin ekonomi. Vi har flera bra inlägg som kan ge tips och hjälp.

Eftersom hittasmslån inte lånar ut pengar och endast jämför smslån kan vi inte aktivt banlysa någon från att låna av de smslåneföretag vi jämför. Däremot kan vi referera till en hemsida som heter smslånonline, som har skapat ett litet hjälp verktyg som underlättar för er som inte vill ha några mer emails från smslåneföretagen.

Här har vi fler blogginlägg som är värda att ta del av:

Hoppas detta hjälper er!

scroll up