Så klarar du av att spara | HittaSMSlån.se hittasmslån logga

Så klarar du av att spara

Ta del av våra bästa tips

Att spara pengar är inte det lättaste i många fall, ibland kan det till och med kännas omöjligt. Som tur är det långt ifrån sanningen! Det går att dra ner kostnader i alla hem. Många bäckar små brukar de säga, vilket verkligen är sant när du sparar pengar. Här kommer våra x bästa tips.

1. Uppvärmning i bostaden kan regleras för en bättre ekonomi, inte bara det, ett gott tips är att möblera så att värmen inte blockeras av möbler. Vidare om du sänker temperaturen med 1 grad resulterar det till att uppvärmningskostnaden sjunker med 5 procent. Vilket kan resultera i en eller två tusen kr om året som du kan spara.

3. Samla dina försäkringar i samma försäkringsbolag för att få bästa möjliga försäkringspremie. Det fungerar på samma sätt som med lån, lägg alla ägg i samma korg och få bättre villkor.

4. Att jämföra långivare kan vara mycket sparsamt. Vi på Tribusoft arbetar aktivt för att lansera vår nästa tjänst, där vi kommer erbjuda dig som konsument en gratis jämförelse över de stora långivarna så att du kan få bättre räntevillkor och spara pengar.

5. Gör en budget, vi har skrivit mer om detta i blogginlägget ”Hur blir man skuldfri”. Att budgetera är ett jättebra sätt att identifiera alla kostnader. Ofta är det små utgifter som generellt blir stora kostnader.

6. Avslutningsvis ger vi er tre snabba tips, byt ut belysningen till lågenergilampor, stäng av apparater helt och förhandla ner din elkostnad. Allt detta sammanlagt kan spara dig flera tusen kr om året.

Är du intresserad av ytterligare bra läsning föreslår jag att ni läser:

Vårstäda din ekonomi

Så slutar du låna pengar

Har ni några frågor som vi inte besvarat på hemsidan maila oss gärna på info@hittasmslån.se.

Med vänliga hälsningar,